A she denies the reader answers to certain questions for a time.
Answer:The answer is fearful
Explanation:
In the excerpt, the girl seems scared of being separated and tells herself to pull herself together, so she may be fearful of her current situation.
The explanation expressed in this excerpt reveals that the narrator HAS A NATURAL INSIGHT ABOUT WHAT THE WORDS LIKELY SUGGESTED.
From the passage given above it can be seen that the narrator has the capacity to infer and interpret spoken words in order to get their true meaning. She correctly guess in the passage, that the boy had a natural desire to take her home.
In the first two sentences, Sinclair implies that the meat industry is very corrupt. He is preparing to reader for his accusations against the industry.
Answer:
1. Odysseus has his men tie him so that he will resist the call of the Sirens. --> With strength and planning, one can resist temptation.
2. Odysseus's men forget about going home after eating the lotus. --> Temporary pleasures can make people forget their long-term goals.
3. Odysseus longs for home even when happy with Calypso and Circe. --> Exciting new places cannot replace home's comforts.
Explanation:
1. The call of the Sirens was supposedly irresistible. Once a man listened to it, he was dragged by them into the ocean and, consequently, died. However, Odysseus plans in advance. He asks his men to tie him so that he can hear the call, but not drown trying to reach the Sirens. He will force himself to resist temptation.
2. Odysseus and his men are struggling to go back home once the Trojan War is over. However, when the situation gets better, the men forget about their goal, content with the temporary pleasures they are experimenting.
3. No matter how happy and comfortable other women may make him, Odysseus always longs to return home to his wife and son. Even if the world has more exciting and new things to offer, the feeling that there is something missing is constantly there, guiding Odysseus back to his family.