The correct answer is B. It can be proven or disproven without feelings or judgments
Explanation:
A fact is a statement that expresses something that really happens or exists and that belongs to an objective reality which means its existence does not depend on the perspectives, interpretation or subjectivity of people and can be shown or proven. Generally speaking, is a statement can be proved using objective instruments in which people perspectives are not involved it can be considered as fact. Thus, "Four hundred people attended the gathering" is a fact because it can be proven or disproven which means you can count the people or use any other system to determine the number of people that attended the gathering and this number is not affected by the feelings, perspective or judgments that means this is objective and consistent.
Answer:The answer is fearful
Explanation:
In the excerpt, the girl seems scared of being separated and tells herself to pull herself together, so she may be fearful of her current situation.
Answer:
She felt dizzy for in her own words, "the room was spinning a little".
Explanation:
"Summer of the Mariposas" is the story of five girls who discovered the body of a man whom they believed came from Mexico, floating in the body of water where they swam. The girls who were cared for by their mother and abandoned by their father decided that instead of going to the police, they would rather take the body back to Mexico and also visit their grandmom there. During their adventure, Odilia who was one of the sisters encountered La Llorana, a ghost who was believed to have taken her children's lives in the river. Initially, she was scared but the woman calmed her fears by telling the girls that the popular story about her was untrue. She gave Odilia an earring to protect her and her sisters five times in the course of their journey.
Later, when the sisters were taken to the home of a woman named Cecilia who was poisoning them, La Llorona gave Odilia Sprigs of Jojotle to help her recover. The Jojotle had a dizzy effect for Odilia commented that she had to go 'sit down on the bed because the room was spinning a little'.
The explanation expressed in this excerpt reveals that the narrator HAS A NATURAL INSIGHT ABOUT WHAT THE WORDS LIKELY SUGGESTED.
From the passage given above it can be seen that the narrator has the capacity to infer and interpret spoken words in order to get their true meaning. She correctly guess in the passage, that the boy had a natural desire to take her home.
<span>Death being discussed in this play is foreshadowing. The author is hinting that Romeo and Juliet will die or at least that someone will die. Foreshadowing is a good way to give your audience a hint about what is to come so they will feel suspense and will try to see what will happen next.</span>