answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Ksju [112]
2 years ago
11

It’s kind of like Skype, only without the video” (paragraph 6). How does the quoted passage contribute to the development of ide

a in the text
English
1 answer:
alisha [4.7K]2 years ago
8 0

Answer:

We need the passage or at least a summary of it i dont understand what this is so i cant help

Explanation:

You might be interested in
Read this excerpt from “Hills Like White Elephants” and answer the question. The woman brought two glasses of beer and two felt
Darya [45]
The correct answer is this: SHE DIVULGES HER DISDAIN OF HIS SUPERFICIALITY.
To be superficial means to be shallow, to lack depth. From the passage given above, the man in the passage show his ignorance by revealing that he has never seen white elephants before and the reply that the girl gave him shows that, she dislike his ignorance in such matter.
5 0
2 years ago
Read 2 more answers
PLZ ANSWER, WILL GIVE 25 POINTS!!! AND BRAINLIEST!!
poizon [28]

Answer:

Part A. Noel seems like an annoyed character. He seemed happy that James stopped talking.

Part B. for Part B, I would say that the text in E would support saying that he was annoyed. (" The boys had grown tired of hearing her exclaim". That shows that he was starting to get annoyed.) And lastly I think that H would also agree that he was annoyed because he seemed to start going on about why this puppy might be here.

Explanation:

5 0
2 years ago
Which excerpt from "The Masque of the Red Death" best shows Prince Prospero’s self-centeredness? It was in the eastern or blue c
strojnjashka [21]

In this question options, are not separated; here is the complete and correct question:

Which excerpt from "The Masque of the Red Death" best shows Prince Prospero’s self-centeredness?

A) It was in the eastern or blue chamber in which stood the Prince Prospero as he uttered these words. They rang throughout the seven rooms loudly and clearly, for the prince was a bold and robust man, and the music had become hushed at the waving of his hand.

B) It was then, however, that the Prince Prospero, maddening with rage and the shame of his own momentary cowardice, rushed hurriedly through the six chambers, while none followed him on account of a deadly terror that had seized upon all.

C) When the eyes of the Prince Prospero fell upon this spectral image (which, with a slow and solemn movement, as if more fully to sustain its role, stalked to and from among the waltzers) he was seen to be convulsed, in the first moment with a strong shudder either of terror or distaste; but, in the next, his brow reddened with rage.

D) But the Prince Prospero was happy and dauntless and sagacious. When his dominions were half depopulated, he summoned to his presence a thousand hale and light-hearted friends from among the knights and dames of his court, and with these retired to the deep seclusion of one of his castellated abbeys.

The correct answer to this question is option D) But the Prince Prospero was happy and dauntless...

Explanation:

The word self-centered is used to describe individuals who only care about themselves, and therefore do not consider others' interests or welfare. This quality is shown by the Prince Propero because he did not care about the people in his territories that were dying due to the Red Death (a plague), and instead, he just hid in this abbey with some friend.

This idea is expressed in "When his dominions were half depopulated...and with these retired to the deep seclusion of one of his castellated abbeys" that shows the Prince only considered his interests.

5 0
2 years ago
Read 2 more answers
When Crusoe vows to return home if he survives the first trip, What does this scene reveal about his character?
taurus [48]

When Crusoe vows to return home if he survives the first trip he is unsure about his decision to disobey his father.

Answer: Option A

<u>Explanation: </u>

Robinson Crusoe’s father was not in favour of Robinson Crusoe going out into the sea and becoming a sailor, but rather wanted him to refrain from sailing and rather live a modest life. He disobeys him and sets off for an adventure on a ship which faces a disaster and finally wrecks.

It was then he questioned his decision to defy the decision of his father and wanted to come back home, but later he changed his mind and boarded another ship for an adventure.

4 0
2 years ago
Read 2 more answers
Read the excerpts from "The Royal House of Thebes" and "The Story of a Warrior Queen."
Svetllana [295]

I believe that the options that best describe the qualities of the tragic heroine in these two passages are:

  • They both show the main character sacrificing her life for her principles.
  • They both show the main character experiencing a downfall and awaiting death.
  • They both show moments in the main characters' experiences that evoke pity.

The tragic heroine trope portrays a female protagonist who ends up suffering terribly due to a fatal flaw in her character.

5 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Identify the correct sentence A.jeb couldn't wait for his favorite time of year summer B. Jeb couldn't wait for his favorite tim
    11·2 answers
  • You wake up not feeling well, but you are scheduled to work. What symptom would require you to stay home from work?
    11·2 answers
  • Which excerpt represents the call-and-response format derived from jazz music?
    11·2 answers
  • Which of these sentences uses metaphor?a. the storm was devastating.b. his room is really messy.c. he was not a boy; he was a ma
    8·2 answers
  • The sentence below is correctly punctuated.
    15·2 answers
  • What historic effort was Kennedy asking his listeners to make? to form a grand and global alliance with their enemies to defend
    12·2 answers
  • Do you believe the speaker is nostalgic for or traumatized by their childhood? Where does the speaker direct the bulk of their g
    8·1 answer
  • By studying the suffix of "fallacy,” a reader can conclude it means “without being false.” “someone who does something false.” “
    12·2 answers
  • Can anyone explain the settings of the story "In The Jaws Of The Alligator" by P.C. Arnoult?
    11·1 answer
  • Read this excerpt from News Articles about Bullying. “It actually changed (my) life,” said classmate McKenna Inglett, in an inte
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!