Read the passage from Elizabethan Etiquette.
<em>The Elizabethan era, the years between 1558-1603 when Elizabeth I reigned as Queen of England, is known for its emphasis on courtly manners. The most esteemed book on the subject was Castiglione's The Book of the Courtier, also referred to as The Courtier. The Courtier was translated from its original Italian into English in 1561, and its rules were carefully followed by the highest-ranking courtiers of the day.</em>
Question: According to the passage, society first began to closely follow etiquette rules when:
Options:
- Elizabeth I started her reign as Queen of England.
- Queen Elizabeth read Castiglione’s The Courtier.
- Castiglione’s The Courtier was translated into English.
- Manners became linked with the Italian and English courts.
Answer: The correct answer is: <u>Castiglione’s The Courtier was translated into English.
</u>
Explanation: The passage mentions the following: ''<em>The Courtier was translated from its original Italian into English in 1561, and its rules were carefully followed by the highest-ranking courtiers of the day.'' </em>Based on this, we know that society began to carefully and closely follow etiquette rules when The Courtier was translated into English. The Courtier was produced by Thomas Hoby and translated from Italian to English in 1561. It dealt with issues of behavior, etiquette and morals.
Its D because bees aint good if your allergic.
The most likely purpose for structuring the Declaration of sentiments like the Declaration of Independence is D. to cite the document and support her argument that women have the right to vote.
She states clearly "Now, in view of this entire disfranchisement of one-half the people of this country, their social and religious degradation,—in view of the unjust laws above mentioned, and because women do feel themselves aggrieved, oppressed, and fraudulently deprived of their most sacred rights, we insist that they have immediate admission to all the rights and privileges which belong to them as citizens of these United States". She doesn't intend to overthrow the government, or to shame the Founding Fathers, but for women to become rightful citizens of the United States.
<u>Answer:</u>
"Provisional drivers could each save up to £500 on their car insurance by undertaking advanced driving lessons," the government has confirmed. "We want people to go on improving their driving skills throughout their driving careers," said David Ashworth, a junior minister at the Department for Transport. "This is about creating the right sort of education and incentivising people to do it."
Explanation:
<u>Inverted commas are also known as quotation marks. Their purpose is to indicate which words or sentences inside that structure were spoken by someone. We place a pair of inverted commas at the beginning of that person's speech, and another one at the ending. If the speech is interrupted by the author's words, the inverted commas can simply be placed again once the speech is resumed.</u>