Answer:
The third passage best sums of the speech
Explanation:
Answer: The authors provide a primary-source quotation from a British abolitionist named William Wilberforce.
Explanation: It takes some careful reading of the article to match the content of the article with the descriptions in the answer options.
The first option is misleading. The passage mentions "the new bill that would limit British involvement in the slave trade" but there is no detail.
The second option is also misleading. The passage mentions "economic force" but there is no detail.
The fourth option is misleading. The passage mentions "Bristol, a port city with a harbor filled with slave ships" but there is no summary of that article.
The path to the right answer is paying attention to the point of the question: "to support the claim that many people joined the antislavery movement for moral reasons"
The correct answer refers to the sentence " William Wilberforce, another leader of the abolitionist cause, felt the new mood in his country. "God can turn the hearts of men," he marveled." Infer that moral reasons are tied to the notion that God can change hearts.
Answer:
In your writing of 100 to 150 words you can include the following:
1. Describe the love potion. you can invent the ingredients of that love potion and to warn that if a person is allergic or intolerant to some of the ingredients, better not drinking it.
2. Instructions to prepare the potion: You can add the recipe of the love potion. Try to imagine really funny ingredients so that you can have more vocabulary to talk about the potion. Include some Dont's like do not include more than 2 drops of x ingredient or do not mix with water.
3. Prescriptions, symptoms and testmonials: You can also use a lot of do's and dont's by saying what type of person can drink the potion. You may include that animals can or cannot drink it, as an example. Include symptoms to know if it is working or is not. Describe the good and bad symptoms to add more interesting stuff. You can include testimonials of people who have already taken the potion and how they recommend their usage.
Explanation: