Answer:
Both accepted fate to be ultimate in determining one's life course
Explanation:
In the Myth of Sisyphus, Sisyphus was eternally condemned by the gods to push a rock up a hill, only to have it fall down on him again. Meursault however, is a person who is accused of murder, sent to jail for over a year, and is then executed. What both these characters have come to realize is that they are forced to live in these situations created by fate, therefore they might as well enjoy or at least get used to them.
Meursault is forced to live in a cell without any pleasures, such as his cigarettes or the love of a woman. When this happens, Meursault recalls what his mother told him.
She said that one could get used to just about anything. When Meursault realizes and understands that this is just part of his punishment, he becomes indifferent, as he always does, and accepts his situation. Though Meursault had mentally accepted his situation, his body still suffers withdraw symptoms and sexual urges. Eventually however, his body got used to it as well. He passively defies punishment by accepting his situation and enjoying himself in jail. That is when Meursault's punishment isn't a punishment anymore. When Meursault is condemned to death, he does not act surprised, although he wishes he did not have to die. After a while he accepts that too. It did not matter to him that he is going to die, since he reasoned that he would have to face the same dilemma in a few years anyway.
The answer is b <span>Nene writes and begs him to see his two grandsons.</span>
I would say D. because all of the others are basically answering the entirety of the speech. If you would discuss ways to increase the literacy rates in the U.S. you would need to go over it last after you explain why the U.S. is so illiterate.
If you're talking about the poem by Edith M. Thomas then I believe that the central idea is about how people can base something off of their looks. I'm not completely sure, but it talks a lot about how they look dead, but then explain that they are not. To me that makes it sound a lot like the saying "don't judge a book by its cover".
It could also mean that things take time to grow into something beautiful, and before that happens, you have to go through something difficult, seeming as if it is the end of the world. But then you blossom and bloom and everybody will look in awe.
I'm not completely sure these are right, and I'm not sure we read the same poem, but you didn't state the author's name. This was just off the top of my head but I hope it helps you or gives you an idea :)
<u>Edgar Allan Poe The sinister and frightening tone indicates that this passage MOST likely belongs to which literary genre</u>-B) a suspense story
<u>The term that BEST describes the tone set by the passage's opening sentence</u>-(C) foreboding
Explanation:
The main characters of the story of "The Fall of the House of Usher" is the narrator, of the story that is Roderick Usher, and his sister Madeline Usher.
The mood of the story is depressing and talks about their fight with a deadly disease
T<u>he Fall of the House of Usher - 2
</u>
<u>Edgar Allan Poe The sinister and frightening tone indicates that this passage MOST likely belongs to which literary genre</u>-B) a suspense story
<u>The term that BEST describes the tone set by the passage's opening sentence</u>-(C) foreboding