answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Novay_Z [31]
2 years ago
5

What does the poet suggest is a better way to behave then how Helen Gray is behaving

English
2 answers:
KengaRu [80]2 years ago
4 0

In the poem, the poet warns Helen Grey of the dangers of being self-centered and vain. Author Christina Georgina Rossetti writes, "But so you miss that modest charm...Take heed, you may yet trip and fall, and no man care to stretch his arm." The poet suggests behaving in a humble manner is a better way to behave by saying, "Come down [from your cold height], to fill it now with grace".

Naddika [18.5K]2 years ago
3 0
Helen Gray is self-centered and vain. She is shallow and cold. The poet suggests that behaving in a humble manner is a better way than behaving like Helen Gray.

P.S. - Next time, post the poem along with your question. It was a real inconvenience having to look it up.
You might be interested in
Which sentence from the text best reveals the cause of Thomas Kinkade’s Popularity?
daser333 [38]

Answer:

can you put the text on here lol

8 0
2 years ago
How do the central ideas and tone of the speech reflect Satanta’s cultural values?
pshichka [43]
Satanta was a leader of the Kiowa tribe who fought an endless war to protect his tribe's land from being taken away from the U.S. government. In the 1860s and 1870s, the Kiowa Indians waged an ongoing battle to protect their land and way of life from the U.S. encroachment. Satanta also known as White Bear, was a major Kiowa leader in favor of resistance. Besides his prowess as a warrior, Satanta was also a famed orator -a fact attested by his American-given nickname "The Orator of the Plains." 
3 0
2 years ago
Read 2 more answers
Which details from the text best support the author's purpose to inform the reader that the islands are amazing to him? Select t
Tasya [4]

Answer:

•There are plenty of giraffes and wild asses on the islands.

•The wild boars on the island are as big as buffaloes, with 14 lb tusks.

•The gryphon birds are monstrous in size

Explanation:

To the writer, the island was amazing due to the sheer amount of wildlife it has, the diversity of said wildlife as well as the characteristics they had.

The writer found the fact that there were so many giraffes and wild asses on the island to be amazing and the size of the wild boars also awed them as well. The gryphon birds being monstrous is size was another amazing thing.

7 0
1 year ago
Read 2 more answers
Three hunters are walking single file. Which of the following would be safe?
Naddika [18.5K]

Answer:

B. The hunter in front uses the elbow carry.

Explanation:

The safer option would be that the hunter in the front uses the elbow carry. Letter “A” is incorrect because if the hunter in the middle pulls the trigger it could hit the one in the front or even the one in the back. Letter “C” is incorrect because is the most unsafe, since every single hunter would have their gun pointing forward and by accident, they could shoot each other. Letter “D” could be correct, but the correct position if it is a walking single file is that the hunter in the front needs to be in elbow carry while the other two hunters should be in shoulder carry. Those are the reasons why the correct answer is the letter “B”.

4 0
2 years ago
Read the excerpt from The Land.
Jlenok [28]
The answer is c
<span>Willie’s motivation is extrinsic because he wants to keep the horses healthy.</span>
6 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • How does what happens to Lady Macbeth in Act V help develop one of the themes of the play?
    13·2 answers
  • Explain how this comment characterizes mr. wolfsheim: "i understand you're looking for a business gonnegtion."
    8·1 answer
  • A relatively nascent social science, psychology is increasingly making inroads into new and sometimes unexpected fields. A recen
    7·2 answers
  • When Gatsby declares that Daisy "never loved" Tom and asks Daisy to tell Tom this, Daisy answers indirectly and then later says
    9·1 answer
  • Which phrase from this passage most clearly shows Crusoe's preoccupation
    9·1 answer
  • Kaveh is preparing a presentation about the positive effects of community gardening on neighborhood residents. How can Kaveh mos
    10·2 answers
  • Which narrative point of view is shown in the passage? Grove's face, turned toward yours, is bright and happy in spite of his ar
    12·1 answer
  • What does the narrator realize by the end of the story?
    15·1 answer
  • What does the imagery in the excerpt most clearly emphasize to readers?
    13·1 answer
  • in the context of the text, how does a person overcome adversity? How does resilience help people overcome difficult circumstanc
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!