answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Ahat [919]
2 years ago
5

In which excerpt from the passage “A Four-Hundred-Year-Old Woman” does the author express disapproval with her fellow writers?

English
1 answer:
horsena [70]2 years ago
7 0
The answer is the first one.

In "Writers often disavow the notion of a 'literary duty'" the author conveys a somewhat condescending attitude, as if they would always follow this and set aside anyone who said otherwise. This attitude says the author is looking down on them, and that the author believes that many authors do not meet their standards.

Another answer I would consider is "...writers ruined by their shrill commitments." However, there is no context or clear tone. The author could be mournful of the lost potential for all we know.
You might be interested in
What theme is supported by this passage?<br> “The story of a warrior queen”
Alex Ar [27]

Answer:

Leadership comes in all forms

Explanation:

i just did it on edg and got it right

6 0
2 years ago
Passage 1 review the underline paragraph on pages 3 and 4. Click or tap the one sentence that best shows that president Reagan h
lyudmila [28]

Answer:

There is no instant cure, but there is a cure.

Explanation:

In this passage, President Reagan is talking about the possibilities that are available to the United States when it comes to economic recovery. He argues that economic recovery is difficult, but that it is possible. Moreover, he states that, while there might not be an instant cure for it, there is a cure available. The fact that he believes this shows that he is willing to fight for the possibility of improving the economy once more.

8 0
2 years ago
Read 2 more answers
Is this personification? The sun was extending a warm hug with his morning rays.
xxMikexx [17]

Answer:

Yes it is, because personification means when something that is not a human, does something that only humans can. THe sun was hugging. Suns cant actually hug, they just used personification for a play-on-words. A sun isnt human, and it is doing something a human can. THerefor yes, it is personification

Explanation:

5 0
2 years ago
Shakespeare places the theme of love (platonic, romantic, and filial) at the forefront of this drama. Based on your reading, of
malfutka [58]

Answer:

'The Taming of the shrew' talks about complexity of issues in love, marriage and society.

Explanation:

"The Taming of the Shrew" by "William Shakespeare" talks about love, whether it is romantic, platonic or filial. He talks about romantic relationship between a man and a woman when they take interest in each other and decide to get married. Both of them show their romantic side to their partner during the courtship and their love is both romantic and platonic during this time.

The theme 'filial' is depicted in the story when Shakespeare shows how parents play a significant role in life of their children who are about to get married. Lucentio and Bianca loved each other but he got permission to marry her only after convincing her father Baptista that he was very rich.

5 0
1 year ago
Read the scenario.
jeka94

confirm the company’s expansion through other sources before reporting it

be completely transparent in reporting about the company’s attempt to trade favors

4 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • After writing all night, Sandra finally had a good introduction, but –“
    6·1 answer
  • Read the passage from Of the Wisdom of the Ancients. Now the philosophy of the Greeks, which in investigating the material princ
    12·2 answers
  • A video adaptation of a poem most likely would represent the poem’s metaphors and symbols using which of the following?
    14·1 answer
  • Which action best supports the idea that boadicea is a warrior
    15·2 answers
  • Which reason in this passage shows that it is possible
    6·2 answers
  • Discuss how the boys’ emotional display contrasts with their normal behavior
    13·1 answer
  • Which mediums in the human heart model allow visitors to receive information? Select three options. a video a map a speech a bro
    9·2 answers
  • In the passage, the author presents a narrative of her parents' deportation in order to imply that her audience would find it di
    13·1 answer
  • identify two or three “robinson rules.” how do you know there are many such rules? how does this fact add to the author’s portra
    10·1 answer
  • Your brother who is in the third year in another school has written to confide in you that he is shot stop schooling and go into
    15·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!