The answer is A, because brain dissection meant certain death for the specimen.
Read the passage from "the seven voyages of sindbad the sailor.” [the porter] followed the servant into a vast room, where a great company was seated round a table covered with all sorts of delicacies. in the place of honor sat a tall, grave man, whose long white beard gave him a venerable air. behind his chair stood a crowd of attendants eager to minister to his wants. this was the famous sindbad himself. the porter, more than ever alarmed at the sight of so much magnificence, tremblingly saluted the noble company. sindbad, making a sign to him to approach, caused him to be seated at his right hand, and himself heaped choice morsels upon his plate, and poured out for him a draught of excellent wine, and presently, when the banquet drew to a close, spoke to him familiarly, asking his name and occupation. how do the underlined words and phrases in the passage create meaning?
A. They explain the porter's anxiety at meeting a well-known man.
B. They set up a threatening conflict between sindbad and the porter.
C. They describe the layout of the dining hall and the porter's location in it.
D. They demonstrate sindbad's respectability and his generosity toward the porter.
The passage demonstrate Sindbad's respectability and his generosity toward the porter.
Answer: Option D.
Explanation:
‘The Seven Voyages of Sindbad the Sailor’ is an adventurous novel which describes the adventures of Sindbad on his say to seven voyage. From the above mentioned passage, we get to know how respectable and generous Sinbad is. His generosity can be seen from the instance when he invited the porter to sit beside him and served him a glass of wine while having a casual conversation with the porter. He thus, is truly a wise man with a noble company.
The two ways in which the dramatic tensions are expressed in the way of humor and suspense
In considering the trail scene most of the trail scene is suspenseful and it was the scene that people have been waiting for so long. The mood is very suspenseful and tensed about the testimony of the crime scene. When the trail continues for a long time it is very difficult to maintain the suspenseful mood.
They are in the edge of Heck Tate and Mayella testimony and finally it was Toms. The response of Tom in the court room was full of humor and it brought a sense of humor among the readers
Answer:
Gregor is upset that he has been transformed into an insect.
Explanation:
He is surprise when he said what happen to me
We can infer the following :
- Those men who gave their lives,did not die in vain""that from these honored dead we take increased devotion to that cause for which they gave the last full measure of devotion-that we here highly resolve that these dead shall not have died in vain (lines 18-21)""
- This war is betraying the ideals of the nation-he is saying that this war needs to come to a close.""lines 1 to 6: our fathers brought forth on this continent, a new nation,conceived in liberty and dedicated to the..."""