answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
LenKa [72]
1 year ago
5

The little farmers watched debt creep up on them like the tide.They sprayed the trees and solid no crop,the pruned and grafted a

nd could not pick the crop. Which statement best describes the syntax of the passage ?
English
2 answers:
LUCKY_DIMON [66]1 year ago
7 0

I think your answer is "watched debt creep up on them like the tide." I hope this helps.

Montano1993 [528]1 year ago
5 0

The correct answer is A) The author repeats words and employs parallelism.

The statement that best describes the tone of this passage is "The author repeats words and employs parallelism. "

We can see how parallelism is used in the sentences above. Parallelism is a grammatical term to arrange words of the same syntactical construction in phrases or clauses. It is used to have a parallel structure or the same structure.

The other options of the question are B) The author feels frustrated for the farmers, C) The author uses the word "creep" to emphasize that debt is sinister, and D) The author uses descriptive words to show what the farmers have done.

You might be interested in
Which statement best analyzes how the author develops the central idea across the paragraphs? Alvarez traces how Trujillo demand
OlgaM077 [116]

Hello. This question is incomplete. The full question is:

"Read the excerpt from "A Genetics of Justice” by J* Alvarez.

Periodically, Trujillo would demand a tribute, and they would acquiesce. A tax, a dummy vote, a portrait on the wall. To my father and other men in the country, the most humiliating of these tributes was the occasional parade in which women were made to march and turn their heads and acknowledge the great man as they passed the review stand.

If you did not march, your cédula would not be stamped, and without a stamped identification card, you could do nothing; in particular, you could not obtain your passport to leave the country under the pretext of wanting to study heart surgery. This was the second escape—this time with his whole family—that my father was planning.

The day came when my mother had to march. The parade went on for hours in the hot sun until my mother was sure she was going to faint. Her feet were swollen and hurting. The back of her white dress was damp with sweat. Finally when she thought she could not go one more step, the grandstand came into sight, a clutter of dress uniforms, a vague figure on the podium.

Which statement best analyzes how the author develops the central idea across the paragraphs?

Alvarez traces how Trujillo demanded the tributes, how her family reacted, and how it was finally her mother’s turn to pay tribute.  Alvarez describes how her family reacted to Trujillo’s demands and how that affected their lives when they left the Dominican Republic.  Alvarez retells her mother’s humiliating experience of paying tribute to a dictator she did not support.  Alvarez describes how Trujillo’s mandatory taxes and tributes affected her mother in a negative way."

Answer:

Alvarez traces how Trujillo demanded the tributes, how her family reacted, and how it was finally her mother’s turn to pay tribute.

Explanation:

In the text shown above, we can see that the narrator explains to us how Trujillo assuming the position of a dictator requires that all citizens of the region offer tributes to him, if they want to remain in the country with a life with the minimum of dignity.

This demand greatly affected the life of the narrator's family, especially his mother, who was forced to pay tribute to a dictator she does not support, just to protect her family.

6 0
2 years ago
Read 2 more answers
Which of the following assertions in the passage does the author support with a practical example?A."[D]irect government by the
Sladkaya [172]

[I]t is impossible for the collectivity to undertake the direct settlement of all the controversies that may arise.

Answer: Option D.

<u>Explanation:</u>

The claim that has been given in this option has been supported by an example that has been given by the author in the final paragraph. The evidence is given of the time when Peter wrongs Paul in the passage.

The example given shows and demonstrates why is it weird and absurd to imagine that the entire collectivity would be able to examine the circumstances of the controversy and to adjudicate it and to make a formal judgement and the decision about a matter which is disputed.

6 0
2 years ago
Andre is teaching a class about the software development cycle. While teaching the analysis phase, which task should Andre menti
Liono4ka [1.6K]

Answer:

is f

Explanation:

5 0
2 years ago
Read 2 more answers
The press secretary told the reporters that the president misspoke.
bogdanovich [222]
Its b .. i think .. hope its helps !
3 0
2 years ago
Read 2 more answers
Which aspect of this excerpt from Christina Rossetti's poem "Remember" would the imagists have disliked?
yawa3891 [41]

b. the abstract idea of "the silent land"

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which of the following were likely factors that prompted Swift to write "A Modest Proposal?" Select all that apply.
    5·2 answers
  • In Achebe’s Things Fall Apart, what best describes how the folktale Ekwefi tells her daughter about the tortoise helps develop t
    12·2 answers
  • (01.15 LC) Develop and strengthen writing as needed by planning, revising, editing, rewriting, or trying a new approach, focusin
    9·1 answer
  • How are harriet beecher stowe and rachel carson similar ? middle school english
    10·2 answers
  • "Surround him!" the king yelled, "Save the horses!"-and suddenly
    7·1 answer
  • What are examples of motivational obstacles to a career plan? Check all that apply.
    11·2 answers
  • Based on the word choice in this excerpt, how does Giblin feel about the French attempt to understand the writings on the Rosett
    6·2 answers
  • write a brief explanation about your sources of strength and the people and things who act like the wind to help you fly or soar
    6·1 answer
  • The storm roiled on the horizon as rough waves rocked the helm of the fishing vessel. The captain had known the storm was coming
    10·1 answer
  • Which of these passages would best support the theme "Dwelling on the past can't
    11·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!