Answer:
D. The neighbors will remain suspicious of Goodman
Explanation:
He still can't explain anything + I took the test :)
Answer:
jumble the words together in the description
convey the main character’s chaotic mental state
Explanation:
This is a way that the writer shows us a complex connection of the many, many pieces around that make a living, complicated whole that we are not supposed to understand, but perceive as confusing and beyond our grasp. This is also a way to show the mind of the character: <em>"[...]and a thousand parts too small or two complex or too divorced from their origin or context or too specialized and thus identifiable only by their creator"</em>
The last option is correct. The passage uses a specific example, but the main idea of the passage is that the systems in our body are connected, so laughter (because it’s a sign of happiness) can relieve stress and boost our immune system.