Answer:
The tone or attitude that this idom (Juan is "caught ... with his guard down,") creates <em><u>for the character or audience is the one of "disappointment." </u></em>
<em>It was expected of Juan to always be at alert but he failed hence the reason why the incident happened.</em>
Explanation:
The necklace is ironic in the fact that when the necklace is borrowed it is believed to be a real diamond necklace. When she loses the "diamond necklace" she works very long to repay the person she borrowed from because she thinks the necklace she lost was worth much money. When she gives the money to the person she borrowed from and confesses that she lost it she was told that the necklace was a fake and that she worried and worked for many years over nothing. This is an example of situational irony. She thought the necklace was worth very much money when it was really only worth very little
The correct answer is this one: "<span>love of liberty." </span><span>Rousseau said that his reading choices produced in him a love of liberty. Loving the idea of liberty is something to consider in order for you to be able to appreciate what liberty really means.</span>
Answer:
A. conforming to social conventions
B. criticism of a middle class lifestyle
E. the necessity of companionship
Explanation:
The first alternative is supported by the first part of the passage in which Tolstoy describes all the reasons why Fedorovna seems to be a good match for Ilyich in the eyes of the society and Ivan Ilyitch himself.
The second alternative is an overall conclusion that can be derived from the fact that the passage describes marriage more like a business deal than a derivation of love.
The third alternative is revealed to us by the fact that Ivan Ilyitch knew himself that Fedorovna is not her best match, but decided to still marry her, because he needed to have a partner.