Answer:
The theme chosen for the rehearsal was: The importance of the wedding gift for Indian culture.
Explanation:
Wedding gifts are a very important point to highlight in the most different cultures in the world. In all regions, this type of gift is very welcome and while some countries, the gift does not have to be something thought out, elaborated (and sometimes not even given), in India it is taken very seriously.
For the Indians, the wedding gift means a lot to the bride and groom and always has to be given an object that is very useful and functional that helps in domestic life and brings beauty to the home.
Plates, cutlery, glasses, furniture are the most prominent wedding gifts in this culture. This says a lot about the affection and care that guests have with the bride and groom. This indicates that the guests want to help with domestic life.
This vision of the present is very beneficial because it avoids the economic expense and the purchase of expensive, garish things that are useless, besides occupying space and dust. In addition, gift-giving narrows the bonds between families and friends, which is one of the most important bonds we have.
Answer: On October 1st, 1975, my mother was born.
Explanation: There are no answers to the choices you have but this is how you write it.
Answer:
he drank it of in three gulps,and cracked the cups as he set it down.
Answer:
The main barriers when using sensory images in writing lie in subjective issues of the sender and receiver of the message. Thus, when writing a sensory image, a situation is being captured in letters and phrases that, in reality, is visually perceived and is interpreted and valued differently, depending on who and how they see it. Thus, for example, the description of a certain place can have positive or negative connotations depending on who is reading the text.
On the other hand, given the infinite variety of elements that make up reality, and on the contrary, the limited specificity of the language, the description of a natural environment can be interpreted differently depending on who reads it.
Answer:
A. conforming to social conventions
B. criticism of a middle class lifestyle
E. the necessity of companionship
Explanation:
The first alternative is supported by the first part of the passage in which Tolstoy describes all the reasons why Fedorovna seems to be a good match for Ilyich in the eyes of the society and Ivan Ilyitch himself.
The second alternative is an overall conclusion that can be derived from the fact that the passage describes marriage more like a business deal than a derivation of love.
The third alternative is revealed to us by the fact that Ivan Ilyitch knew himself that Fedorovna is not her best match, but decided to still marry her, because he needed to have a partner.