Answer:
C because it looks like the most correct answer
Explanation:
The answer is:
The passages show how people often did not know or understand the extent of Trujillo’s deceit.
In the excerpts from Mark Memmott's "Remembering to Never Forget: Dominican Republic's 'Parsley Massacre'" and Julia Alvarez:'s "A Genetics of Justice," both authors make reference to dictator Trujillo's deviousness, fraud and meanness. Memmot mentions the massacre of 20,000 Haitians, which remained unseen. At the same time, Alvarez reveals how her parents and other exiled Dominicans went back to their country deceived by Trujillo, so that his regime could seize their American dollars.
Answer: The main idea of the passage, from section A to D is about the United States Postal Service.
Explanation:
It speaks on the history of the USPS and how it got started up, and how it is in present day.
What most skateboarders love is an isolated road with a steep incline.
Noun clause
Skateboards, which can be dangerous, are still popular with teens.
Relative clause
A skateboarder who won a recent competition thinks his pastime can build resilience.
Noun clause
You must keep practicing skateboarding until you get better.
Adverbial clause