answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Margaret [11]
2 years ago
6

6. Jonathan invited a bunch of friends over to his house. He then talked to them for hours about

English
1 answer:
Anon25 [30]2 years ago
8 0

Answer:

He is a show off

Explanation:

He invited his friends over and instead of having fun with them he instead just started to brag about all the stuff he has

You might be interested in
This excerpt is an example of romantic poetry because ithints at how people should live.uses everyday language.studies nature lo
Inessa [10]

Answer:

Read the excerpt from "I Wandered Lonely as a Cloud."

When all at once I saw a crowd,

A host, of golden daffodils;

Beside the lake, beneath the trees,  

Fluttering and dancing in the breeze

The correct answer is B uses everyday language.

Explanation:

Romantic poetry is one of the hearts and emotions and exploring the truth of imagination. It is written in everyday language to relate to the experience of people. Nature was a focus of many famous poets such as Wordsworth and Coleridge. Wordsworth was known as the "father of English Romanticism. The main characteristic of romantic poetry is that it emphasizes passion, emotion, and nature as we can see in the excerpt.

4 0
2 years ago
Read 2 more answers
Based on your knowledge of word parts, which word best completes this sentence?
Sav [38]
I would say it B because it makes the most sense because he has been doing really well in class and emboldened would mean so that he would have confidence in what he is going to say in Paris
3 0
2 years ago
Read 2 more answers
Why does the author describe the extent to which the narrator is puzzled by mr. abe’s collecting
AleksAgata [21]

This question is incomplete; here´s the complete question.

Read Abalone, Abalone, Abalone, by Toshio Mori

Why does the author describe the extent to which the narrator is puzzled by mr. abe’s collecting?

Why does the author describe the extent to which the narrator is puzzled by Mr. Abe’s collecting?

A. To give insight into the narrator’s culture

B. To explain the narrator’s relationship with Mr. Abe

C. To establish the narrator as unreliable.

D. To make the narrator’s later shift in understanding more significant

Answer: D. To make the narrator’s later shift in understanding more significant

Explanation:

At first, the narrator highlights how much he´s intrigued about why would Mr. Abe keep collecting and polishing abalone shells since his front porch was practically full of them already. This initial mystery becomes more significant when the narrator finds an abalone shell, understands the reason for that practice, and starts a collection of his own.

7 0
2 years ago
Tamika has received an average of 97% on all of her math tests, has done well on her homework assignments, and participates in c
Natali [406]
She will earn a good grade for math this year
7 0
2 years ago
Read 2 more answers
Which of the following best describes the way that abbey presents his ideas in this passage?
Vikki [24]
What's the story or poem?
7 0
2 years ago
Other questions:
  • At the end of the story Vera can BEST be described as
    13·2 answers
  • The man hitting the narrator on the head with an umbrella in Sorrentino’s “There’s a Man in the Habit of Hitting Me on the Head
    10·2 answers
  • Imagine you are a playwright, writing a script about a childhood memory. Write three to four lines of character dialogue, using
    7·2 answers
  • HELP WILL GIVE 50 POINTS 
    6·2 answers
  • Which three types of information did Tyson’s essay use to convey ideas and messages about black holes? language that draws the u
    9·3 answers
  • Read the text and review the nutritional chart. HEART-HEALTHY GREEN EGGS AND HAM ON THE GO A heart-healthy diet is low in sodium
    7·2 answers
  • Read the sentence. The dog loves liver treats it wags its tail every time it smells them. Which choices correct this run-on sent
    8·2 answers
  • Which statement from "Letter to His Father" is similar to Gregor's inability to communicate with his father as a bug in The Meta
    6·1 answer
  • Which sentence correctly uses commas to separate a nonrestrictive modifier?
    9·2 answers
  • What is true about the way this passage presents information? Check all that apply. "By early afternoon, it is 105 degrees. Enri
    15·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!