This question is incomplete. Here's the complete question.
Read “Asian Men Can Jump,” by Gish Jen (2012, New York Times)
In 2012, Jeremy Lin led an unexpected winning streak by the New York Knicks, becoming the first Asian-American player to rise to prominence in the National Basketball Association. The writer Gish Jen published the following op-ed reflecting on the significance of Lin’s success.
Read the passage carefully, then complete the following tasks:
Identify a claim made by Jen and explain the reasoning underlying this claim.
List at least two pieces of supporting evidence from the passage and briefly explain how they support the claim you have identified
Answer:
Jen claims that her brother, Bob, could be "the fittest 58-year-old on the planet." Of course, this is not a claim to be taken literally. It means that his health and physical state is incredibly good for his age.
Explanation:
The evidence she provides is that her brother´s doctor has estimated Bob´s biological age at 35. She further supports her claim saying that "he´s still climbing big mountains in the Himalayas," which is a monumental physical effort.
The Haida and Maori cultures view the mother-child relationship as:
Both view mothers as caring and protective over their children.
The Haida myth focuses on creating light and people. The Haida creation myth is about a trickster who stole the sun, the moon and the stars in order to bring light to his own world. Even though he created animals, fish, trees, men, and all the creatures, they lived in darkness because he stole light.
On the other hand, the Maori myth focuses mostly on the relationship between parts of nature. The Maori creation myth tells the story how humans were born and how nature helped in their birth by sacrificing themselves.
Hope it helps.
This is a part of his supreme ordeal. His return home is much broader and includes his supreme ordeal which is what you described in the question. He fought them because he wanted to stop them from taking his wife Penelope. This was during the competition where they had to prove themselves.
I think the right answer D. He is marching, slamming the cupboards, and drumming his fingers on the table which all show signs of impatience.
A; Self discovery occurs in the presence of others.