answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
frez [133]
2 years ago
14

Summarize Ben Roger’s sounds and movements in lines 20-44. Identify the phrases that best help you picture what he’s doing.

English
2 answers:
Likurg_2 [28]2 years ago
5 0

This is the introduction of Ben Rogers in the story of Tom Sawyer. Ben Rogers is another boy of Tom's age in the story who is tricked, first, in completing the whitewash task of Tom given by his aunt.

Explanation:

This part of the story where Tom starts to white wash the fence and waits for someone to pass by so as to trick them into completing the task given to him.

These lines describe how Ben Rogers is, as a person, very light and soft at heart. His expectations on life and its take on him are very high, as though he can climb mountains in a second. His signature was to 'hop-jump'.

The lines where he is shown to be bouncing all the time while he is walking, show us that his carefree, naturally high on environment and life make us understand that he is unlike Tom.

He is also very playful, dramatic and willingly notorious in his introduction. The description of his action while he is crossing Tom shows us that he enjoys little things in life more than what is expected and is happy about what he has got.

The <em>below lines from the chapter, depict his character:</em>

<em>"He was eating an apple, and giving a long, melodious whoop, at intervals, followed by a deep-toned ding-dong-dong, ding-dong-dong, for he was personating a steamboat. As he drew near, he slackened speed, took the middle of the street, leaned far over to starboard and rounded to ponderously and with laborious pomp"</em>

Vesna [10]2 years ago
5 0

This is the introduction of Ben Rogers in the story of Tom Sawyer. Ben Rogers is another boy of Tom's age in the story who is tricked, first, in completing the whitewash task of Tom given by his aunt.

This is the introduction of Ben Rogers in the story of Tom Sawyer. Ben Rogers is another boy of Tom's age in the story who is tricked, first, in completing the whitewash task of Tom

This part of the story where Tom starts to white wash the fence and waits for someone to pass by so as to trick them into completing the task given to him.

These lines describe how Ben Rogers is, as a person, very light and soft at heart. His expectations on life and its take on him are very high, as though he can climb mountains in a second. His signature was to 'hop-jump'.

The lines where he is shown to be bouncing all the time while he is walking, show us that his carefree, naturally high on environment and life make us understand that he is unlike Tom.

He is also very playful, dramatic and willingly notorious in his introduction. The description of his action while he is crossing Tom shows us that he enjoys little things in life more than what is expected and is happy about what he has got.

The below lines from the chapter, depict his character:

"He was eating an apple, and giving a long, melodious whoop, at intervals, followed by a deep-toned ding-dong-dong, ding-dong-dong, for he was personating a steamboat. As he drew near, he slackened speed, took the middle of the street, leaned far over to starboard and rounded to ponderously and with laborious pomp

You might be interested in
Read this excerpt from “The Story of the Porter and the Three Ladies” and answer the question.
viktelen [127]
I have a strong feeling it is D. But I may be wrong.
6 0
2 years ago
Read 2 more answers
Shut down the zoo dee stiffleranswer key
otez555 [7]
I'm afraid I don't understand. Details?
6 0
2 years ago
Read 2 more answers
Read the excerpt from "Lady Liberty."
Tom [10]

Answer:

A

Explanation:

8 0
2 years ago
Read 2 more answers
How does the passage develop the central idea "Elizabethans believed that health depended on the balance of the four humors"?
const2013 [10]
<span>This would be the answer to your question:

The passage explains how Elizabethans believed that divine intervention caused imbalanced humors.

Hope this helps. </span>
5 0
2 years ago
Read 2 more answers
Read the excerpt from Act III, scene i of Romeo and Juliet. Mercutio: Thou! why, thou wilt quarrel with a man that hath a hair m
gladu [14]
Mercutio and Benvolio are the opposite like night and day. Benvolio is peace seeking and gentle, whereas Mercutio will fight and yell and duel until the day he dies (literally) Mercutio is mocking the reasons for quarrels towards Benvolio and it is humorous because it is the exact opposite of Benvolio's nature to do what Mercutio accuses him of. This, in a way, illustrates the close friendship between the two men.
3 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What advice would Niemöller give to the speaker in "I Sit and Look Out"? Would the speaker agree with Niemöller's perspective? G
    5·2 answers
  • Read the sentences below. Determine whether the underlined titles should be italicized or enclosed in quotation marks.
    8·2 answers
  • Think about the two texts you read in this lesson and how they present different aspects of the same story. How did reading both
    10·2 answers
  • What is the author's tone in the article, The Sky Has No Limits, by Roger T. Reynolds
    15·1 answer
  • Which description provides the best objective summary of the article in the passage? The purpose of the article is to tilt the r
    10·2 answers
  • Choose one of the following symbols: the tannery, literacy/learning, rice, the bullocks. In at least 150 words, identify what it
    11·2 answers
  • Read the excerpt from chapter 6 of Animal Farm.
    11·2 answers
  • IMPORTANT 13 POINTS
    15·2 answers
  • In 2012, Jeremy Lin led an unexpected winning streak by the New York Knicks, becoming the first Asian-American player to rise to
    10·1 answer
  • What impression do you form about Einstein from the interaction that he had with his
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!