answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
horsena [70]
2 years ago
7

How do we tell right from wrong? CommonLit pls answer these questions

English
2 answers:
fgiga [73]2 years ago
7 0

<h2><u>PLEASE MARK BRAINLIEST!</u></h2>

Answer:

See below:

Explanation:

A - Lawrence Kohlberg interviewed a group of young men about moral decision making.

D - Preconventional reasoning is based on following one’s moral principles, but Postconventional reasoning is based on doing what is best for oneself.

D - “Once a person begins to think in a Stage 5 way about what benefits the community as a whole, they will almost never go back to a Stage 2 level of looking out for themselves first.” ( Paragraph 16)

B - Kohlberg could understand how people decided what was the right thing to do.

Write a summary of the article “How do we tell right from wrong?”  

--> Sorry friend, you're going to have to write the summary yourself.

I hope this helps! I was not fully sure if the answer was C or D for the third question, but I put D because preconventional reasoning is external (if that makes sense). Have a good night!

- sincerelynini

Leviafan [203]2 years ago
5 0

Answer:

1.  C.

2. A.

3. D.

4. B.

5. Kohlberg performed research on a group of boys and their morality. He interviewed them first between the ages of 10-16 and then throughout the years. He broke down the process of moral development into 3 stages. Obedience and Punishment, Conventional, and Post- Conventional.

Explanation:

I'm not 100% sure but this is what i think.

You might be interested in
Put these important historical events of the medieval period in correct order, from earliest to latest.
Troyanec [42]
It should be 2314 or switch the 2 and the 3 

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
In this excerpt, the author uses persuasive speech to
kati45 [8]

It is also  advisable that you know the French language because  most of the books that you read in English carry Latin and  French phrases and words. There is no use reading a page  or paragraph of a book or even a sentence without  understanding it-This statement encourage readers to study both Latin and French

Explanation:

In the statement stated in the above question the author insist on the fact that a person/individual who is reading an English book needs to have good  knowledge not only about English language but they should also have knowledge about both Latin and french language because in English books we come across many words that are derived from Latin language or the french language .

Therefore the author encourages the reader to study both Latin and french language .

Option (2)encourage readers to study both Latin and French

5 0
2 years ago
Read 2 more answers
A crabby old lady ordered a sumptous coffee at the coffee shop the waiter,tried to provide her with excellent service,but every
larisa [96]

Answer:

A crabby old lady ordered a sumptuous coffee at the coffee shop. The waiter tried to provide her with excellent service, but every time he brought her a coffee, she complained.

First she thought that the coffee was too cold when it was hot. Then she said that the coffee was tasteless, when it was delicious and scrumptious. Then she complained that one of his black hairs was in her cup, but the hair was actually blonde like her own. He remained patient and continued to try to help her until the end of the snacks, when she left him a quarter for a tip. The waiter replied on her way out, “Thank you for the generous tip, Madam."

WHICH TYPE OF IRONY IS USED?

Answer:

Verbal Irony

Explanation:

Verbal irony is the type of irony that is used when a speaker says the opposite of what he really means, with the intention that his sarcasm/irony is evident.

According to the narration, the waiter endured complains from an old woman and at the end she gave him a quarter and he thanked her for such a "generous" tip

Explanation:

7 0
1 year ago
A student is concluding an informative essay about shoreline erosion. which of the following would best conclude that essay? sho
wlad13 [49]
"With rising sea levels and coastal construction, shoreline erosion is something we should all care about" is the most ideal way to conclude the essay because it repeats ideas that were likely already mentioned in the essay rather than providing new information or simply restating the thesis without evidence.
3 0
2 years ago
Read the excerpt below and answer the question.
pishuonlain [190]

i think its allusion and simile

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What did Equiano find most repellent about the conditions below-decks?
    11·1 answer
  • Which evidence best supports this claim?
    13·2 answers
  • One element of lyric poetry is personal reflection. Which lines in this poem most clearly illustrate that element?
    11·1 answer
  • Read the following passage: Anna Mae wiped down the table, wondering if the casserole would be done before Scott arrived. It wou
    5·2 answers
  • What purpose does the house serve in Passage 1?
    5·1 answer
  • Read the paragraph from Nick’s personal narrative.
    15·1 answer
  • Read this sentence.
    8·1 answer
  • Which choice best defines citing evidence?
    10·2 answers
  • Why does the author mention trash bags
    7·2 answers
  • Which statement best explains the simile in this excerpt
    9·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!