Answer: The Native americans’ peaceful, 19-month occupation of Alacatraz Island.
Answer:
The central idea of the poem Our Generation is to show that today's generation of adolescents and children is not lost, and that they can get ahead if the things they are doing wrong are reversed.
Explanation:
The poem <em>Our Generation</em> was written by a 14-year-old girl named Jordan Nichols.
The peculiarity of this poem is that when we begin to read it, it narrates everything bad that the current generation of children has. It describes a generation that doesn't care about anything and doesn't want to fight to change it. Basically it describes everything that older people think of this generation. But when we get to the end of the poem there are some lines that say: "Read from bottom to top now".
Read it from bottom to top the poem changes completely. Show how this girl really sees her generation. A fighting generation, which can change all the bad they have if they set their mind to it.
Answer:
by repeating the words pure, sweetness, and tastes
Explanation:
In buttressing and emphasizing the significant impact of Sugar in the world, the authors used the words pure, sweetness, and tastes repeatedly in their narration in the passage highlighted above. The repetition of these words shows the essence of "sugar" that the authors tend to project in a good light. The authors were able to support their claim and purpose using those words repeatedly in the passage.
John Muir makes an effective argument for saving the redwoods. He appeals to logic by giving evidence about the destruction. He seems very credible because he knows about the history of individual trees. Finally, he makes readers want to save the trees by using strong emotional language throughout.