Answer:
she is a supporter of conversation.
Explanation:
partisan means a huge supporter of a party, cause, or person. she has supported conversation in the whole passage ao she is a partisan of conversation.
<em><u>Answer:</u></em>
- Important event in ancient greek history.
<em><u>Explanation:</u></em>
All through the story, Odysseus endeavors to win the support of the divine beings and goddess to enable himself to return home, notwithstanding, he meets obstruction and issues, for example, his group murdering the sun god's dairy cattle, which brings about the opposite they wished from the divine beings, prompting the pulverization of Odysseus' teams and ships.
Epic poems are generally exceptionally long and they contain a few components of genuine history. That is the case of the ballad Elpenor from the Odyssey.
Hey! ANSWER CHOICE (B) makes a lot of sense because this girl is trying to fit in and trying to meet everyone's expectaton about being a *type* of girl.
HOPE THIS HELPS!!
p.s: please mark as brainliest!
The correct answer is paraphrasing.
- - -
Instead of saying word-from-word what the person has told them and repeating it, they are saying "basically..."
The narrator's description of the colonel during the reception leads the reader to conclude that:
D. the colonel inspires great fear among the townspeople.
The passage to which this question refers to can be found online. It belongs to the story "The Refusal," by Bohemian writer Franz Kafka (1883-1924).
The narrator of the story is a boy who describes how his town is controlled by an authoritarian government.
The colonel is also the town's tax-collector. Whenever the townspeople need anything, it is the colonel they address. However, as the narrator describes, the reception by the colonel is quite a sight to see.
The people go see the colonel, who <u>stands upright, barely moving, breathing deeply, and saying nothing</u>. The one person chosen to speak on behalf of the others is so intimidated by the colonel that he seems about to faint.
Thus, we can clearly see that the colonel inspires fear among the townspeople. Although they do talk to him, it is with great effort and anxiety. Once it is all over with, the people sigh in relief and leave.
Learn more about this topic here:
brainly.com/question/17882625