Answer:
They struggle to fit in.
They feel supported by their mother.
They embrace American culture.
Explanation:
The daughters are young girls who want to be free and experience new things. They know that their father is strict because he forbids the daughters to wander through. The character of the mother in the passage is written to describe her as an understandable woman who wants to satisfy her daughters. She is indulgent towards her daughters.
The daughters are young, cheerful and curious, but they have struggled to fit in. From the passage, readers can see that the girls have a problem in school. They are experiencing problems socially with their peers.They want to experience a new culture, they want to go to the shopping mall or to watch a movie.
Answer:
the answer is E he's actually first scientific discipline was Genetic epistemology
Answer:the fourth one i think :)
Explanation:
Your answer is "The turnip continued slowly to descend"
Answer:
The character of Lady Bracknell was seen in a way that she represents British aristocracy. Wilde expresses her snobbishness and hypocrisy when Jack refuses Cecily and Algy to marry if Bracknell doesn't let him marry Gwendolen. Lady Bracknell refuses, showing her standing by and embracing the principles of British aristocracy.