Answer:
The third answer.
Explanation:
This is clearly the only one that aligns with the passage given. This in no one entertains as there is no context established to why she explaining her house and disaster around it. She says nothing about workers or sugar plantations so that cannot be assumed from this passage. Lastly, it does not attempt to persaude, otherwise the stilts would be the main focus of the passage.
In Afghanistan, "bacha posh" directly translates to "dressed like a boy" for children who are born female. The families may choose to raise their daughters as bacha posh to ensure safety and a better quality of life.
During their childhood, bacha poshs are allowed movement to run errands, escort sisters, go to school and get an education, and even play sports. The parents give much freedom to bacha poshs. Once she reaches puberty she is expected to switch to a conservative women's lifestyle; to marry and have children. The parents behavior towards their daughter during and after the bacha posh phase is contradictory - the relationship towards their daughter is the complete opposite afterwards.
"Milk, for growing bodies and blossoming young minds."
because parents are taking care of "young minds"
Answer:
Hyde and Jekyll were both parts of Jekyll and shared some memories is the correct answer.