answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
lana66690 [7]
2 years ago
5

What evidence from the passage best supports the inference that white sugar was rarer and more valuable than brown sugar? Select

two options. "Egypt became the world's great sugar laboratory" "The kind of sugar easiest to produce from cane is dark" "drain out the dark molasses to use by itself" "wanted it to be as pure, sweet, and white as possible" "Egyptians figured out how to meet that need"

English
2 answers:
denis-greek [22]2 years ago
3 0

Answer:

B. "The kind of sugar easiest to produce from cane is dark"

D. "wanted it to be as pure, sweet, and white as possible"

Explanation:

This best supports the inference that white sugar was rarer and more valuable than brown sugar. If dark/brown sugar was easier to produce, then it would obviously not be as worth as much. How white was called pure and sweet put it at a higher value than brown sugar.

Feliz [49]2 years ago
3 0

Answer:

b and d

Explanation:

You might be interested in
Read the passage from Sugar Changed the World. But it is in India, where it was used as an offering in religious and magical cer
elena-14-01-66 [18.8K]

Answer:

A - "in India . . . it was used as an offering in religious and magical ceremonies"

B - "the first written record of sugar"

Explanation:

From the passage, the details that would best fit in a summary of the passage would be options A and B because they contain the necessary details to sum up the entire passage.

From the passage, it is told that sugar was first recorded in India as being used as an offering in religious ceremonies.

It is explained in the passage that the ancient Sumerians first traded with the people of Harappa and Mohenjo in sugar but unfortunately the writings from that period are still not being able to be read.

5 0
2 years ago
Read 2 more answers
Study the poster showing characters from the movie Star Wars and created by the US Department of Health, Education, and Welfare
svetlana [45]

Answer:

The answer is "The photograph shows fictional film characters, used to 'sell' immunization."

Explanation:

A testimonial is one of the most common and effective advertising techniques. You may notice that the products you've been using are endorsed by either famous celebrities or satisfied customers, giving their feedback about the product. In other cases, some promotional ads use experts' opinions about the product. These are examples of testimonials.

<em><u>In this case, the US Department of Health, Education, and Welfare use Star Wars' characters to sell the idea of immunization. </u></em>

<em><u /></em>

In 1977, the first installment of Star Wars was released, and it was a certified box office. The irony illustrates that the two characters were not human beings, but they're warning humans regarding immunization. It may sound funny, but people bought it. And it's because of the characters in the poster.

R2D2 and C3P0 were the characters used in the poster who played supporting but remarkable roles in the movie franchise. The creators of the poster took advantage of how famous these two were and cited as likeable sources since many people loved them.

3 0
2 years ago
Read 2 more answers
How do paragraphs 11-13 develop Francisco’s point of view about attending a new school?
Irina18 [472]

Answer:

it is a i think

Explanation:

7 0
2 years ago
When the speaker writes she is “more or less insane, “she implies that _____.
ch4aika [34]
It means that she is in less or more pain. that is distress
3 0
2 years ago
The modest man entered my room and................... helped .e​
VLD [36.1K]

Answer:

....................................help

Explanation:

8 0
1 year ago
Other questions:
  • Goines uses satire in his narrative because _____.
    9·2 answers
  • Will give brainliest.. please help, im terrible at poems.
    11·2 answers
  • In at least 100 words, discuss how Equiano’s descriptions in this excerpt makes the other portions of the text that much more af
    5·2 answers
  • Decide whether each statement is an example of direct characterization, an example of indirect characterization, or not characte
    6·1 answer
  • Which quotation from the passage best supports that this statement is the central idea?
    13·2 answers
  • Choose the correct literary era for each of the following excerpts from the marrow of tradition, a novel by Charles w. Chestnutt
    11·2 answers
  • Read the passage.
    11·2 answers
  • Read the excerpt from Outcasts United. Perhaps no one in Clarkston was as excited to hear about the free soccer program as eight
    10·2 answers
  • With which statement would Carolyn Cole, author of "Witness to the Tragedy,"<br> most likely agree?
    10·2 answers
  • Drag each tile to the correct box.
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!