answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
bogdanovich [222]
2 years ago
9

Read the passage. (1) Many American men were drafted during World War II. (2) Many other men volunteered to serve. (3) In fact,

so many men entered the armed services that professional baseball experienced a shortage of good players. (4) Philip K. Wrigley had an interesting solution to the problem. (5) He started a new league. (6) It was called the All-American Girls Professional Baseball League (AAGPBL). (7) To find good players, he scouted women’s softball clubs. (8) They were very popular at that time. (9) The AAGPBL was a hit. (10) In 1948, the year in which the league reached its high point of popularity, more than a million fans came to watch AAGPBL games. (11) The league produced many fine players, including Mary “Bonnie” Baker. (12) Dorothy Kamenshek was also a fine player. (13) After World War II ended, the AAGPBL declined in popularity. (14) In 1954, the league was disbanded. Which is the most effective way to combine sentences (11) and (12)? The league produced many fine players, and they include Mary “Bonnie” Baker and Dorothy Kamenshek. The league produced many fine players, including Mary “Bonnie” Baker and Dorothy Kamenshek. The league produced many fine players, Mary “Bonnie” Baker and Dorothy Kamenshek also was fine. The league produced many fine players, Mary “Bonnie” Baker and Dorothy Kamenshek.
English
1 answer:
egoroff_w [7]2 years ago
6 0

Answer:

"To find good players, he scouted women’s softball clubs, which were very popular at that time." is the correct answer. The last choice makes it sound like he's only scouting the popular women's softball clubs rather than all of them. The second to last option is not grammatically correct because of the comma between scouted and women's. The second option just replaces the period with  a comma and and, which makes it still seem as if the two pieces of information are separate.

Explanation:

You might be interested in
The author believes that parapsychology is nonsense because (Refer to Coming to Our Senses story for further assistance. Can be
Oksi-84 [34.3K]

In the article, the author - Neil de Grasse Tyson discusses parapsychology and writes that comparing it with real science is absurd because there is no way to support the sixth sense in humans. He notes that our senses are limited and scientific knowledge is needed to prove the theories. The correct answer is D.  

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
How does the passage develop the central idea "Elizabethans believed that health depended on the balance of the four humors"?
const2013 [10]
<span>This would be the answer to your question:

The passage explains how Elizabethans believed that divine intervention caused imbalanced humors.

Hope this helps. </span>
5 0
2 years ago
Read 2 more answers
Which choice shows the proper way to use a semicolon?
Tpy6a [65]
<span>"The sky was blue this morning; nevertheless, rain was expected" </span>
6 0
2 years ago
Read 2 more answers
When describing a buffalo hunt twain writes "they had charming sport" line 38 how does the rest of the passage reveal the irony
slega [8]

Irony has been used in the story where humans are compared with the animals and animals are said to have activities and characteristics like that of the humans.

<u>Explanation:</u>

Mark Twain wrote the story "The lowest animal". The style of writing this story is satirical and irony had been used in the writing of this story by Mark Twain. The tone of this story is negative.

In this story Mark Twain had compared the animals with the humans and humanity and the humans have been looked down with an experiment to compare them with the animals.

6 0
2 years ago
What influence does Ikemefuna have on Nwoye? Select all that apply.
ollegr [7]
According to sources, the most probable answer to this query are: 
Nwoye helps his mother more with cooking and cleaning.
Nwoye begins to feel grownup.
Thank you for your question. Please don't hesitate to ask in Brainly your queries. 
8 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What is the main objective of the editing process? Improving word choice Adding content Correcting errors Altering central ideas
    13·2 answers
  • Dyess’s book was published when the war was still being fought. Beck and Burgos were interviewed in the 1990s, five decades afte
    7·2 answers
  • Read the passage from the iliad. thus he spoke, and they all held their peace, till menelaus of the loud battle-cry addressed th
    10·2 answers
  • Read the scenario, then answer the question.
    8·2 answers
  • Helen Grey
    13·1 answer
  • What is one advantage of speaking your ideas rather than writing them?
    8·2 answers
  • Q1: Write an imaginary dialogue between a town mouse and a country mouse.
    11·1 answer
  • Read these sentences from Hafiza's essay comparing biographies and autobiographies.
    13·2 answers
  •  How do the photographs help you understand how Buster Keaton got the nickname “The Great Stoneface”?
    9·1 answer
  • When the narrator in "The
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!