Answer:
A)is disturbed by Amphimedon
Explanation:
From the passage, Agamemnon is asking Amphimedon what brought him to Hades and why he came to the "undergloom" in a body so young.
He tries to find out what happened to him to die so young, whether it is as a result of Poseidon's rage at sea or in a fight for either stronghold or woman, he is eager to find out.
From these inferences and behavior of Agamnemon, we can conclude that he is disturbed by Amphimedon.
The two lines in the above excerpt from Shakespeare's “Romeo and Juliet” which foreshadows the tragic fate of Romeo and Juliet are:
“These violent delights have violent ends”
“Then love-devouring death do what he dare;”
The fate of Romeo and Juliet had a tragic ending because of the rivalry among the families. They became the victim of the rivalry which they have never been a part of. Misunderstandings, miscommunications and bad luck bring a tragic feel to the play. The audience feels pity for the couple who sacrificed their lives for true love. The scene in which both the lovers take their lives is the most tragic scene of the play.
I can answer this question if you tell me what Eva you mean?
We need the passage or answer choices.