answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Slav-nsk [51]
2 years ago
7

This excerpt was written by Olaudah Equiano, an enslaved African who was taken to Barbados. Read the passage, then answer the qu

estion.
Their huts, which ought to be well covered, and the place dry where they take their little repose, are often open sheds, built in damp places; so that when the poor creatures return tired from the toils of the field, they contract many disorders, from being exposed to the damp air in this uncomfortable state.

–Sugar Changed the World,
Marc Aronson and Marina Budhos

Which words from the passage best support the author’s purpose?

A. tired, toils, poor
B. repose, places, air
C. huts, covered, dry
D. sheds, places, damp
English
2 answers:
umka2103 [35]2 years ago
6 0

Answer:

A. tired, toils, poor

Explanation:

2020 edg

vekshin12 years ago
5 0

Answer:

A. <em>tired, toils, poor </em>

Explanation:

You might be interested in
Which five words are nonsense words in this excerpt from Carl Sandburg's "How the Animals Lost Their Tails and Got Them Back Tra
andrew-mc [135]

flongboo, flongboo, flangwayers, hippers, hangjasts

8 0
2 years ago
Read 2 more answers
Many plays and novels use contrasting places (for example, two countries, two cities or towns, two houses, or the land and the s
Alisiya [41]

Answer: The narrator of the story was said to be born and raised in south American, but winds up in the neighborhood of Harlem in New York.

The narrator finds that there is an incredible contrast between the North and the South— There is much less racism in New York. Black people is is surprised to find are well respectable in society. White people even obey the directives of a black policeman. In the North there is less amount of racism and people are respected inspite of their races.

Explanation:

5 0
2 years ago
How does rip van winkle’s story best parallel to the story of america’s independence
Amanda [17]

Answer and Explanation:

The short story "Rip Van Winkle" by Washington Irving is an allegory. That means its characters and events have a deeper meaning. In this particular case, the story concerns the independence of America.

<u>Rip's wife is a representation of England in the story. She is constantly nagging her husband, always demanding more from him. She sees Rip as lazy and worthless. This is to show how England viewed America in a bad light, how the British perceived Americans as lazy drunkards who did not know better.</u>

<u>Rip, of course, is the representation of America. He is loved by the other villagers, and kids follow him around, hoping he will tell them a story. Women see in him a helpful and strong man who is willing to do chores that their own husbands won't do. It is true, however, that he does not enjoy working on his own farm. He'd rather go hunting, fishing, or simply stay idle all day at the village with other lazy men at the inn's door.</u>

When exploring the Catskills with his dog, Winkle ends up falling asleep. His slumber lasts for 20 years. <u>When he finally wakes up, he finds not only a free country but a free self - his wife has died. Rip's independence is as confusing as America's independence. Rip does not know what to do, how to act, what to pursue. Just like for the newly independent America, things seem good but overwhelming. In the end, Winkle goes back to being his old, idle self.</u>

5 0
2 years ago
What does the line "Britannia droops the pensive head" imply?
emmainna [20.7K]
<span>Britannia is the female symbol of the British Empire. She (and the British Empire) are represented here as ancient and tired and responsible for many deaths in her thirst for power and race of imperialism.  </span>
6 0
2 years ago
Read 2 more answers
Kevin is participating in a group discussion about teens and technology. Kevin feels strongly that texting can be a dangerous di
Semmy [17]
Kevin is a good listener because he uses attentive body language and takes notes
3 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • [1] Our house was once a stop on the Underground Railroad. [2] It was common for an enslaved person to stop there on their way t
    15·2 answers
  • Through their speech, we know that the Penns are _____.
    8·2 answers
  • In Moby-D.ick, what does the author Melville use to symbolize retribution?
    15·2 answers
  • What does Walt Whitman compare our Civil War to?
    7·1 answer
  • In the blanks, write "fewer" or "less," whichever is the correct form. PLEASE HELP
    7·2 answers
  • Careful, detailed planning and much paperwork enabled the Empire State Building to be put up in record time.
    14·2 answers
  • There should be 2 paragraphs in this text. Select where the second paragraph begins.
    13·1 answer
  • Select the correct text in the passage.
    5·1 answer
  • Which mediums in the human heart model allow visitors to receive information? Select three options. a video a map a speech a bro
    9·2 answers
  • Which of the following is not a property of the mean? The mean is sensitive to the exact value of all the scores. The sum of the
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!