answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Vlad [161]
2 years ago
15

Which inference about the green knight is best supported by the text? Answer choices for the above question A. The green knight

wants to intimidate King Arthur and take his throne. B. The green knight doesn't think the King's knights present him much challenge. C. The green knight thinks King Arthur's men are fearsome fighters. D. The green knight is a former friend of King Arthur's seeking revenge.
English
1 answer:
Luba_88 [7]2 years ago
5 0

Answer:

Hello. You did not provide the text to which the question refers, but knowing the story "Sir Gawain and the Green Knight", we can say that The Green Knight does not think that the king's knights present him with many challenges.

Explanation:

The green knight is a man with supernatural powers who underestimates and does not see so many skills in Arthurian gentlemen and for that reason, tests their virtue and challenges them frequently. One day he challenged the gentlemen to behead him, something that was very difficult for everyone, even for Sir Gawain, who quickly beheaded him.

As mentioned earlier, the green knight possessed supernatural powers which prevented him from dying and allowed him to continue testing the gentlemen's virtue.

You might be interested in
Due to her scheming ways lady macbeth goes insane and dies. this is an example of
Ivahew [28]
This is an example of irony
5 0
2 years ago
'Be nice to other"priya said Reported speech​
klasskru [66]
She said that. 13 , 50,30 and
5 0
2 years ago
What literary device is the term war gear
valentina_108 [34]
The term war gear is a hyperbole.
pls return favor and answer question in profile 15 points
5 0
2 years ago
Read 2 more answers
Having the ability to read and interpret a variety of visual texts is known as _____.
disa [49]
Having the ability to read and Interpret a variety of visual texts is known as analysis
8 0
1 year ago
Read 2 more answers
Mars is the closest planet to earth. Why is this beneficial to people trying to study mars? A mars has the lowest temperature. B
Gnesinka [82]
C since the proximity to Earth is high, it’s visibility is higher
6 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Spell this word correctly. <br> tə mĭd' ə tē
    12·2 answers
  • What is the correct way to list the author's name in a citation of a work by Dr. Alba Garcia-Lopez, Sr.?
    8·2 answers
  • What does the reader learn about Bag End, Bilbo’s house, from the passage? Check all that apply.
    11·2 answers
  • Suddenly he saw a strange thing like mist beginning to arise from the sticks and moss beneath grey beaver's hands. Then, amongst
    14·2 answers
  • Which detail does Orwell include to support the theme that a lack of education can make a person easier to oppress? “The pigs ha
    8·2 answers
  • Why might a reader look for an idea that is restated? To craft a summary of the article To find the subheadings in the article T
    9·2 answers
  • Which statements about the passage support the idea that
    12·2 answers
  • What is the best summary of this paragraph?
    13·2 answers
  • The fact that Edwin Wiley grove entrusted the inn project to his son in law shows he held which belief?
    14·1 answer
  • Select the correct answer.
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!