Answer:
They struggle to fit in.
They feel supported by their mother.
They embrace American culture.
Explanation:
The daughters are young girls who want to be free and experience new things. They know that their father is strict because he forbids the daughters to wander through. The character of the mother in the passage is written to describe her as an understandable woman who wants to satisfy her daughters. She is indulgent towards her daughters.
The daughters are young, cheerful and curious, but they have struggled to fit in. From the passage, readers can see that the girls have a problem in school. They are experiencing problems socially with their peers.They want to experience a new culture, they want to go to the shopping mall or to watch a movie.
initially they thought it might be a defect common to all the turret clocks so as you said B is the answer.
Have a great Day :)
Answer: torval will fire him &
he would make my position intolerable
Explanation:
just took the test
Answer:
"Time is precious" is the title of the following story.
Explanation:
The story is as follows:-
Pihu was the only daughter of her parents. They were very rich. Pihu was a pampered child and became very ill disciplined and lazy because of her parents extra love and pamper. She never used to do complete her homework on time. She was never on time for any task given to her.
One day her grandmother came to visit them from the village. She was not very happy with Pihu's behavior. So, she decided to take care of her and teach her good things. To reform her, she decided to give her one task everyday. At the end of completion of each task, she would get a reward from the grandmother.
One day her Pihu was very hungry when she returned from school and wanted to eat food. Grandmother behaved very lazily to prepare food for her. Then after some time she cooked food for Pihu and took a long time to prepare it. This way she taught Pihu the value of time.
We should always do things on time. Grandmother explained that had she prepared before her coming from school, it would have saved time and Pihu would not have got stomach ache because of hunger. Pihu realized her mistake and promised to behave well and do things on time.
<span>C.A lot of people do not care about how they write.
</span><span>E.Every person has unique handwriting.
</span>