I would need to know more information from the passage to answer this, but from what i read i think it’s B.
<span>Written by Dante Alighieri between 1308 and 1321, the Divine Comedy is widely considered the central epic poem of Italian literature. A brilliantly written allegory, filled with symbolism and pathos, it is certainly one of the classics of all time. The poem is written in the first person as Dante describes his imaginative journey through the three realms of the dead: Inferno (hell); Purgatorio (Purgatory); and Paradiso (heaven). </span>
Im pretty sure it is the last one. Correct me if i am wrong please.
Answer:
by repeating the words pure, sweetness, and tastes
Explanation:
In buttressing and emphasizing the significant impact of Sugar in the world, the authors used the words pure, sweetness, and tastes repeatedly in their narration in the passage highlighted above. The repetition of these words shows the essence of "sugar" that the authors tend to project in a good light. The authors were able to support their claim and purpose using those words repeatedly in the passage.