Answer:
From the given passage above from The Odyssey - Penelope, the line from the passage that best shows that Penelope is clever is: and so for three years I deceived the Akhaians. What makes Penelope very clever is that, her suitors agreed with her condition which is she needs to weave the great loom. But never did they know that every night by torchlight, she is unweaving it and she'll weave it again the next day. And this went on for three years.
Explanation:
Answer:
I think that the answer is <u><em>According to President Roosevelt, "The world was at the brink of war."</em></u>
<u><em>I hope this helps</em></u>
<u><em>Sry if wrong :)</em></u>
The correct answer is B.
In these lines, Collins indicates that music is a positive distraction to the routine of daily life. Thanks to the music coming through his earphones, the subject of the poem believes he is "the real center of the universe." He is paying more attention to the music he hears than he is to what is happening around him. For this reason, music is a positive distraction.
Answer:
I believe the correct answer is a. "caverns" and "man".
Explanation:
Assonance is the figure of speech which represents the repetition of vowels in the nearby words in the line. With that in mind, the words from these lines of “Kubla Khan”, Samuel Taylor Coleridge uses words “caverns” and “man” to create assonance (both words repeat the sound “e”).