<span>Crusoe is deprived of his fortune while nevertheless retaining his faith in Providence. This passage also showcases Crusoe’s characteristic neutral tone—the detached, deadpan style in which he narrates even thrilling events. Although he reports that the emotional effects make his heart flutter, he displays very little emotion in the passage, certainly not the joy expected of someone who suddenly becomes wealthy. </span>
Answer:
I think its Monique
Explanation:
It is the only one that makes sense that it is an inference:)
Answer:
In this excerpt from Act V, Scene V, of "The Tragedy of Julius Caesar", by William Shakespeare, and the background information on the allusion it contains, affect the reader's understanding because <u>It shows that Brutus is afraid he will be tortured if he is still alive when his enemies arrive.</u>
Explanation:
Brutus is an honorable man, who was convinced by the other conspirators to kill Julius Caesar. He did it for Rome's sake, believing he was saving the future of Rome. He knows that his soldiers have been defeated, and he has seen Caesar's ghost. He wants to die honorably and knows that if his enemies arrive before he is dead they will torture him. So he asks Strato to hold his sword, and he runs on it.
The adjective phrase "am sending" modifies the word "I"
Hope this helps =]
The answer to this question is B.