Answer:
the incident with the bird in paragraphs 17-18 develops the author’s claim about PPG because it just does
Explanation:
The word "precursor" means "preceding requirement". This means that before a student is able to take courses in Calculus, it is required that the passed all the requirements for his Algebra. Calculus is a course which involves the study on derivatives and integrals.
Answer:
Backstory.
Explanation:
The references to stones in the story "The Lottery" creates the backstory of the whole story. The ritual of the lottery wherein a member of a particular household is stoned to death is like an annual sport stemming from Mr. Joe Summer's free time. Even though the villagers no longer remember the relevance of the rituals associated with the 'lottery', they still remember to use stones for the killings. And it was with stones that they used to hurl at Tessie Hutchinson, the unlucky victim of the lottery draw which her own husband had marked the slip the previous night.
Read the passage from "the seven voyages of sindbad the sailor.” [the porter] followed the servant into a vast room, where a great company was seated round a table covered with all sorts of delicacies. in the place of honor sat a tall, grave man, whose long white beard gave him a venerable air. behind his chair stood a crowd of attendants eager to minister to his wants. this was the famous sindbad himself. the porter, more than ever alarmed at the sight of so much magnificence, tremblingly saluted the noble company. sindbad, making a sign to him to approach, caused him to be seated at his right hand, and himself heaped choice morsels upon his plate, and poured out for him a draught of excellent wine, and presently, when the banquet drew to a close, spoke to him familiarly, asking his name and occupation. how do the underlined words and phrases in the passage create meaning?
A. They explain the porter's anxiety at meeting a well-known man.
B. They set up a threatening conflict between sindbad and the porter.
C. They describe the layout of the dining hall and the porter's location in it.
D. They demonstrate sindbad's respectability and his generosity toward the porter.
The passage demonstrate Sindbad's respectability and his generosity toward the porter.
Answer: Option D.
Explanation:
‘The Seven Voyages of Sindbad the Sailor’ is an adventurous novel which describes the adventures of Sindbad on his say to seven voyage. From the above mentioned passage, we get to know how respectable and generous Sinbad is. His generosity can be seen from the instance when he invited the porter to sit beside him and served him a glass of wine while having a casual conversation with the porter. He thus, is truly a wise man with a noble company.
It seems that you have missed the necessary options for us to answer this question so I had to look for it. Anyway, here is the answer. In Ernest Hemingway’s “In Another Country,” what worries the narrator about going back to the front is that h<span>e is worried his injury will interfere with his ability to fight. Hope this helps.</span>