In which conversation?
In what story?
C. In Beowulf his thoughts are clearly explained but in Grendel his thoughts are vague.
Young people have the ability to make positive changes in their community. Depending on where they live, they can give up at any time by completing some kind of community service. Examples include cleaning beaches and parks, volunteering at soup kitchens, fund-raising activities and food-led activities for local homeless shelters.
There is a positive relationship between youth using social networking services and self-esteem (...) Community recognition and belonging sense of conscience promote the ability of young people to adapt and adapt to the overall situation and change I believe that there is a possibility that the stress event (...) seems to play an important role in promoting the happiness of young people through the development and development of social relations in SNS. In many cases, the friendship of the virtual community does not have a permanent loyalty and deep connection like a real world relationship. Such statements weaken the value of young people's online relationships and eventually overlook the importance of social networks in promoting the self-worth and belonging awareness of planets.
Young people have the ability to make positive changes in their community. Depending on where they live, they can give up at any time by completing some kind of community service. Examples include cleaning beaches and parks, volunteering at soup kitchens, fund-raising activities and food-led activities for local homeless shelters.
Write a controversial editorial arguing that you agree or disagree with the ability of young people to bring active change to the community. Please give me 40 words, I will be the best
Young people all over the world are making efforts to make positive changes in the world. Talented young people are no exception, and many of them made a positive contribution to the community before graduating from high school. In addition to the benefits of personal performance and helping the unfortunate people, participating in such activities has many unintended advantages. These potential benefits include increased access to top universities, numerous scholarships and scholarships for these universities, and your resume and other exciting funds, work, even the world travel Includes the opportunity to improve. Therefore, it is not necessary for high school graduates and university teams to receive opportunities for scholarships and extracurricular activities. Contrary to the traditional way of thinking, community service experience is also valuable asset for university applicants, not traditional sports or academic path.
Hope this helps! :D
Answer:
C
Explanation:
For A and B, the passage never says anything about a negative situation so those are ruled out.
For D, the speaker does not necessarily describe the setting though they do show excitement so that is ruled out.
C is the only one because the speaker mentions postcards and pictures and fact that they do no justice for the scenery before him.
Answer:
by repeating the words pure, sweetness, and tastes
Explanation:
In buttressing and emphasizing the significant impact of Sugar in the world, the authors used the words pure, sweetness, and tastes repeatedly in their narration in the passage highlighted above. The repetition of these words shows the essence of "sugar" that the authors tend to project in a good light. The authors were able to support their claim and purpose using those words repeatedly in the passage.