answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Neporo4naja [7]
2 years ago
8

Read the passage from Sugar Changed the World.

English
2 answers:
Oksi-84 [34.3K]2 years ago
4 0

The answer is:

to provide the history of sugar cane use.

In the excerpt from "Sugar Changed the World," the authors Budhos and Aronson make reference to a series of past circumstances around the world realated to the sugar cane. Thus, they introduce a chronological written description of past events, which begin with the first planting of sugar cane in New Guinea between 8000-7000 BC to the first observation of sugar cane in China in 286 BC.

kompoz [17]2 years ago
3 0

Answer:

D) to provide the history of sugar cane use

Explanation:

Took the test

You might be interested in
Read these sentences from Yasmin's essay. Nazario believes that Central American children like Enrique who come to the United St
Wewaii [24]

Answer:

"brings tears to my eyes"

Explanation:

That phrase would be considered an emotional bias from the author ("brings tears") and is referring to themselves (using "my"), which is looked down upon in academic tone.

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
Read the excerpt from Letters of the Late Ignatius Sancho, An African. That subject, handled in your striking manner, would ease
GarryVolchara [31]

Answer:

Option C

Explanation:

Well known in London social and literary circles during his lifetime, Sancho achieved lasting fame with the posthumous publication of his Letters of the Late Ignatius Sancho, an African. The 158 letters collected in this volume cover a wide range of subjects—including literature, politics, and race—and offer Sancho's unique perspective as a former slave and one of the only middle-class Black men living in eighteenth-century London. Sancho's letters also reveal him to be a man of generosity, warmth, and humor who enjoyed the company of friends from many different stations in life. In his own day, Sancho was thought of as “the extraordinary Negro,” and to eighteenth-century British opponents of the slave trade he became a symbol of the humanity of Africans, something that at the time was disputed by many.

6 0
2 years ago
In at least one hundred words, explain what Sonny learns from Joe Willow through the event in the passage.
weeeeeb [17]
Sonny learns about the sun and the stars.

The way Joe Willow explains the change from day to night, is that when "daddy", in this case the sun, "goes to bed" (sets), "all the little children come out". The "little children" refer to the stars, they are coming out in the sky at night time.
8 0
2 years ago
Read 2 more answers
Why did the narrator in the story the safe house feel unsafe?
vitfil [10]
Im not sure what the answer is
3 0
2 years ago
Read 2 more answers
What type of evidence would support the rebuttal? Check all that apply. Rebuttal: It is true that Bob Dylan has published tradit
katrin2010 [14]

Answer:

Statistics about the number of books written by past recipients of the Nobel Prize in Literature

A quotation by a literary scholar explaining why Dylan’s lyrics are not poetry quotations from both Tarantula and Chronicles: Volume One

Explanation:

To make a rebuttal is to counter a claim that is made against someone by providing contrary evidence.

There was a claim that Dylan's Nobel Prize award was not accurate because his lyrics were not considered as literature and thus do not qualify for the award.

The supporting evidences are that a quotation by a literary scholar was provided to corroborate the claim that Dylan's lyrics are not poetry.

Another supporting evidence is that the number of books written by past winners were more when compared to the few number Dylan wrote.

7 0
2 years ago
Other questions:
  • Which of the following BEST describes the effect the arrival of the Europeans had on the Mâori culture?
    14·1 answer
  • How might the sanctity of something need reaffirmation
    6·2 answers
  • Which of Chaucer's descriptions from "The Monk's Tale" best illustrates Fortune as unreliable?
    6·2 answers
  • When reading a poem closely to interpret its meaning and nuances, what can give you clues about the theme of the poem?
    5·1 answer
  • In federalist no. 10, Madison describes "moneyed interests" as factions that are likely to sacrifice the common good to their ow
    10·2 answers
  • Read this excerpt from a speech.
    6·2 answers
  • Which narrative point of view is shown in the passage? Grove's face, turned toward yours, is bright and happy in spite of his ar
    12·1 answer
  • HELPPPP I'LL GIVE BRAINLIEST TO CORRECT ANSWEROf the five choices below, indicate the two lines from the passage which show that
    6·1 answer
  • What are the different Communication scenarios in the story​
    6·1 answer
  • Global Precipitation Measurement (GPM) is a tool scientists use to forecast weather. Which statements describe GPM? Select three
    13·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!