answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
iragen [17]
2 years ago
12

What is an adverb with the root mer/mar

English
2 answers:
IRISSAK [1]2 years ago
7 0

Answer:

An <u>adverb</u> is a word or phrase used to qualify or modify an adjective, a verb, another adverb or a word group. It usually express a relation of place, time, manner, degree, etc. Some adverbs starting with the root mer/mar are:

<em>mercurially, mercenarily, mercifully, merely, marginally, martially or marvelously.</em>

Mandarinka [93]2 years ago
4 0
These ROOT-WORDS are MAR, MARI, & MER meaning SEA & POOL. It comes from the Latin mare which means SEA. The SEA was of the greatest importance to the Romans. Mare Liberum, the open sea: Mare Clausum, the closed Sea: and Mare Nostrum, our sea which is now called the Mediterranean Sea. All the words on this list have a musical sound, from MERmaid to MARina. “The Ancient Mariner" sounds much more musical than “The Old Sailor" which means the same thing.
You might be interested in
Select the correct text in the passage. Which sentence in this excerpt from “Behold the Brooklyn Bridge” best shows the narrator
Dmitry_Shevchenko [17]

Answer:

We weren't quite sure what it all meant, except that for now, my sister Rachel and I were putting on our finest dresses and the shoes Mother had polished twice.

Explanation:

Being naive simply means that one lacks experience and knowledge or critical thinking regarding the world around him.

The narrator, being young and naive, can not fully understand all the difficulties that surrounded building of the bridge. All he can understand is that people said it couldn't be done, but they've done it and he sees that as something special, out of this world experience.

He shares other people's happiness and is satisfied that he and his family are able to walk on that special bridge without being able to comprehend all the effort and obstacles and sacrifices endured for the bridge, that represents national pride, to be built.

4 0
2 years ago
Which statement BEST summarizes the section, There's More to Life Than Your Salary?
Marianna [84]
D) While it is true that teachers don’t make a lot of money, there are many other (non-monetary) compensations for the low pay and they don’t live in poverty
3 0
2 years ago
Read 2 more answers
In “The Rockpile” by James Baldwin, why does Gabriel treat John so differently?
Wewaii [24]

John is not Gabriel’s biological son.

To the person that deleted my answer, go ahead and read "The Rockpile" and you will get the same answer.

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
Describe the Duke of Buckingham's feeling for Queen Anne. How does he speak to and about her?
Andrews [41]

Answer:obsessed with Queen Anne

Explanation:

Dukes of Buckingham in history, but the one in The Three Musketeers is George Villiers. He is an actual historical figure who was assassinated by John Felton before he could send aid to the Rochellais. 

In the novel, Buckingham is portrayed as a gentleman of the highest order who is obsessed with Queen Anne. In England, he holds a position similar to that of the Cardinal in France. The two men both serve weak monarchs, and are the true administrators of their respective nations. The Duke has no problem abusing his power and wealth, however, to try and win Anne’s love.

6 0
1 year ago
Count by fives from 135 to 175.write these numbers and describe the pattern
mihalych1998 [28]
135, 140, 145, 150, 155, 160, 165, 170, 175, 
The pattern is that the last numbers go from 5 to 0 again and again while the number in front of the last one goes up by ones.
5 0
2 years ago
Other questions:
  • Why is Macbeth both excited and fearful after hearing the witches' prediction about his future?
    9·2 answers
  • The author of “Nolan Bushnell” states that “It’s very clear that game playing grows dendrites. So people are smarter. The brain
    10·1 answer
  • Those who support the alien theory believe that the ancient Egyptians were very primitive. What evidence about the ancient Egypt
    14·3 answers
  • Identify the sentence in which the underlined clause is a noun clause that functions as the object of a preposition.
    12·2 answers
  • Read this passage from chapter 22 of The Prince. But to enable a prince to form an opinion of his servant there is one test whic
    6·2 answers
  • In context, the phrase "having regard to his manner with men" (paragraph 4 sentence 8) indicates that James Brudenell enjoyed en
    9·1 answer
  • What is the connection between Anne Frank and Asiieh and Sydney in paragraph 9? Cite evidence from the text in your answer.
    11·1 answer
  • The author describes the lunette as "wall-eyed." Wall-eyed is having large bulging or staring eyes, or an eye in which the iris
    11·1 answer
  • 15 POINTS!!!
    15·1 answer
  • In the passage, the author presents a narrative of her parents' deportation in order to imply that her audience would find it di
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!