answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Serhud [2]
2 years ago
6

When they laughed at my feet, they did not realize that I had put on two different shoes because I’d had to dress in the dark th

at morning. They did not realize that I had dressed in the dark so I wouldn’t wake my father, who works nights to put food on our table. They did not realize that I had dressed in the dark to not disturb my mother, who had been up all night with the newborn twins. They just laughed. How does the passage develop the conflict? It introduces the narrator as a student who is laughed at by others because of her clothing and her father's employment. It explains how the narrator resolves the conflict by telling the kids why her shoes do not match. It explains the details of the conflict by telling how the kids treat her and explaining why her shoes don't match.
English
2 answers:
ipn [44]2 years ago
6 0

Answer:

It explains the details of the conflict by telling how the kids treat her and explaining why her shoes don't match.

Explanation:

The narrator uses the other kid's criticism of the mismatched shoes as a starting point to the development of the conflict and overall picture of the story.

Hope this helped!:)

atroni [7]2 years ago
4 0

Answer:

<u>C. It explains the details of the conflict by telling how the kids treat her and explaining why her shoes don't match.</u>

Explanation:

When they laughed at my feet, they did not realize that I had put on two different shoes because I’d had to dress in the dark that morning. They did not realize that I had dressed in the dark so I wouldn’t wake my father, who works nights to put food on our table. They did not realize that I had dressed in the dark to not disturb my mother, who had been up all night with the newborn twins. They just laughed.

How does the passage develop the conflict?

<u>Correct answer is C on E2020</u>

You might be interested in
1. What do paragraphs 65-72 reveal about the kids'
Soloha48 [4]

Answer:

The correct answer is The kids realize that the rain is less enjoyable than the sun.

Explanation:

It seems that the kids haven't seen the Sun in a very long time, years even. They are living underground on Venus and they have been for years. So in this moment, they finally see the Sun and all run outside to play and have fun and soak in the warmth after such a long time.

However, their happiness doesn't last long as it starts pouring rain and they have to go back to the underground house, understanding they will have to wait another seven years for the Sun to appear again.

Here is the entire excerpt:

<em>A few cold drops fell on their noses and their cheeks and their mouths. The sun faded behind a stir of mist. A wind blew cool around them. They turned and started to walk back toward the underground house, their hands at their sides, their smiles vanishing away.</em>

<em />

4 0
2 years ago
hich blog statement is an example of a claim? Studies show that children with household animals do well in school. My favorite c
fenix001 [56]
<span>The blog statement that is an example of a claim is the sentence, "My favorite childhood memory is showing my goat at the state fair". This is considered a claim because it states the truth about something without giving any proof or evidence to support the case. </span>
5 0
2 years ago
Read 2 more answers
Which detail best shapes the central idea that there are some factors that cause prices to vary between the United States and Ge
shepuryov [24]

Answer:

B) "One of Germany's fiscal policies is to collect taxes in many stages during the production of items. This is called value-added tax."

Explanation:

because it is telling you that Germany is trying to make more because of the higher taxes they have to pay to their government

4 0
2 years ago
Read the passage from Sugar Changed the World. The year is 326 B.C. Alexander the Great stands at the Indus River in what is now
yan [13]

The first option is:  a map of Alexander the Great's route and the site of the sugar cane discovery.

This is because the central idea of the passage is to let the reader know about the context and events that led to Alexander the great  know about the sweet reed. And for that reason a map of Alexander the Great's route would help understand the final result mentioned in the passage.

The second option is: a timeline showing when Darius l and Alexander the Great learned of sugar cane.

The passage shows that bacause of the books of Herodotus concerning emperor Darius I, greeks had a piece of knowledge of the sweet reed. And so, a timeline would help the reader visualize the relation between these two periods related to the discovery of sugar cane.  

8 0
2 years ago
Read 2 more answers
Which excerpt is an example of Logos Kennedy's address at Rice University?
WINSTONCH [101]

Answer:  The correct answer is :  D. This year's space budget is three times what it was in January 1961, and it is greater than the space budget of the previous eight years combined.

 

Explanation:  The space budget is now $ 5,400 million a year, this is a pretty amazing sum, but it's a little less than we pay for cigarettes every year. Space costs will soon increase a little more, from 40 to more than 50 cents per person, per week, for every man, woman and child in the United States. We have given this program a high national priority, although this is an act of faith and vision because we do not know what benefits await us. This was said by John F. Kennedy in the moon speech at Rice University.

5 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Read the excerpt below from “The Fisherman” by David McCord and answer the question that follows. The little boy is fishing With
    9·2 answers
  • NEED HELP ASAP
    13·2 answers
  • The Middle Ages: 1066-1485: Unit Test <br> Unit 2 Lesson 11
    14·2 answers
  • Isolation is a major theme in Franz Kafka's The Metamorphosis. Which two excerpts best reflect Gregor's isolated condition after
    10·1 answer
  • Which word means "to cause something to be easier"?
    8·1 answer
  • Question 16 (1 point)
    14·1 answer
  • What analogy does Paine make in lines 75-86? What conclusion does he want readers to draw from this analogy?
    11·1 answer
  • Which of the following things would most likely be described as gruesome?​
    6·1 answer
  • One of the most wonderful inventions of modern times is television. It is now possible to sit in the comfort of ones home ______
    7·1 answer
  • If you spoke a foreign language you ___ a better job.
    7·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!