Answer:
The correct answer is The kids realize that the rain is less enjoyable than the sun.
Explanation:
It seems that the kids haven't seen the Sun in a very long time, years even. They are living underground on Venus and they have been for years. So in this moment, they finally see the Sun and all run outside to play and have fun and soak in the warmth after such a long time.
However, their happiness doesn't last long as it starts pouring rain and they have to go back to the underground house, understanding they will have to wait another seven years for the Sun to appear again.
Here is the entire excerpt:
<em>A few cold drops fell on their noses and their cheeks and their mouths. The sun faded behind a stir of mist. A wind blew cool around them. They turned and started to walk back toward the underground house, their hands at their sides, their smiles vanishing away.</em>
<em />
<span>The blog statement that is an example of a claim is the sentence, "My favorite childhood memory is showing my goat at the state fair". This is considered a claim because it states the truth about something without giving any proof or evidence to support the case. </span>
Answer:
B) "One of Germany's fiscal policies is to collect taxes in many stages during the production of items. This is called value-added tax."
Explanation:
because it is telling you that Germany is trying to make more because of the higher taxes they have to pay to their government
The first option is: a map of Alexander the Great's route and the site of the sugar cane discovery.
This is because the central idea of the passage is to let the reader know about the context and events that led to Alexander the great know about the sweet reed. And for that reason a map of Alexander the Great's route would help understand the final result mentioned in the passage.
The second option is: a timeline showing when Darius l and Alexander the Great learned of sugar cane.
The passage shows that bacause of the books of Herodotus concerning emperor Darius I, greeks had a piece of knowledge of the sweet reed. And so, a timeline would help the reader visualize the relation between these two periods related to the discovery of sugar cane.
Answer: The correct answer is : D. This year's space budget is three times what it was in January 1961, and it is greater than the space budget of the previous eight years combined.
Explanation: The space budget is now $ 5,400 million a year, this is a pretty amazing sum, but it's a little less than we pay for cigarettes every year. Space costs will soon increase a little more, from 40 to more than 50 cents per person, per week, for every man, woman and child in the United States. We have given this program a high national priority, although this is an act of faith and vision because we do not know what benefits await us. This was said by John F. Kennedy in the moon speech at Rice University.