answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Lerok [7]
2 years ago
14

Oraciones Forma oraciones completas con los elementos dados. Usa el pretérito pluscuamperfecto de indicativo y haz todos los cam

bios necesarios. Sigue el modelo. Modelo yo / ya / conocer / muchos amigos Yo ya había conocido a muchos amigos. Question 1 with 1 blank tú / todavía no / aprender / mantenerse en forma Question 2 with 1 blank los hermanos Falcón / todavía no / perder / partido de vóleibol Question 3 with 1 blank Elías / ya / entrenarse / para / maratón Question 4 with 1 blank nosotros / siempre / sufrir / muchas presiones Question 5 with 1 blank yo / nunca / romperse / hueso Question 6 with 1 blank la entrenadora / ya / poner / cinta caminadora
Spanish
1 answer:
worty [1.4K]2 years ago
8 0
<h3>Forma oraciones completas con los elementos dados. Usa el pretérito pluscuamperfecto de indicativo y haz todos los cambios necesarios. </h3>

Question 1: tú / todavía no / aprender / mantenerse en forma  

Answer 1: Tú todavía no habías aprendido a mantenerte en forma.

Translation: You still hadn't learned to keep fit.

Question 2: los hermanos Falcón / todavía no / perder / partido de vóleibol

Answer 2: Los hermanos Falcón todavía no habían perdido un partido de voléibol.

Translation: The Falcon brothers had not yet lost a volleyball match.

Question 3: Elías / ya / entrenarse / para / maratón  

Answer 3: Elías ya se había entrenado para el maratón.

Translation: Elijah had already trained for the marathon.

Question 4: nosotros / siempre / sufrir / muchas presiones  

Answer 4: Nosotros siempre habíamos sufrido muchas presiones.

Translation: We had always suffered a lot of pressure.

Question 5: yo / nunca / romperse / hueso  

Answer 5: Yo nunca me había roto un hueso.

Translation: I had never broken a bone.

Question 6: la entrenadora / ya / poner / cinta caminadora

Answer 6: La entrenadora ya había puesto la cinta caminadora.

Translation: The coach had already put on the treadmill.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

You might be interested in
Miguel ________________________ va a vivir en Costa Rica con su abuela. a. me b. se
Damm [24]
The answer se 

this is because it is talking about miguel not someone talking about themselves
8 0
1 year ago
Read 2 more answers
Nosotros ______________ la tarea.
poizon [28]
Hemos hecho would be the right answer
6 0
2 years ago
Read 2 more answers
En este anuncio, el Corona anuncia la liquidación de con grandes . Con muy poco usted puede conseguir ropa fina y elegante. Si n
tekilochka [14]

Answer:

En este anuncio, el almacén Corona anuncia la liquidación de  verano con grandes rebajas. Con muy poco dinero usted puede conseguir ropa fina y elegante. Si no tiene dinero en efectivo, puede utilizar su tarjeta de crédito y pagar luego. Para el caballero con gustos refinados, hay  zapatos importados de París y Roma. La señora elegante puede encontrar blusas de seda que hacen juegos con todo tipo de pantalones o faldas. Los precios de esta liquidación son realmente increíbles.

Palabras claves:

1. <em>almacén</em>

2. <em>verano</em>

3. <em>rebajas</em>

4. <em>dinero</em>

5. tarjeta de crédito

6. <em>zapatos</em>

7. <em>hacen juego</em>

8. <em>pantalones</em>

9. <em>faldas</em>

10. <em>increíbles.</em>

Translation:

In this announcement, the Corona store announces the summer sale with large sales. With very little money you can get fine and elegant clothes. If you don't have cash, you can use your credit card and pay later. For the gentleman with refined tastes, there are shoes imported from Paris and Rome. The elegant lady can find silk blouses that make games with all kinds of pants or skirts. The prices of this settlement are really incredible.

Espero esta información sea de tu ayuda.

5 0
2 years ago
el presidente / no querer / hablar con los reporteros Question 2 with 1 blank¿cómo / saber / ustedes / lo que (what) / pasar / e
Lisa [10]

Answer:

1. el presidente no quiere hablar con los reporteros.

2. ¿como saben ustedes lo que pasó entre fabiana y raul?

3. tú conociste al señor castillo anteayer

4. nosotros no pudimos comprar los regalos porque había mucho trafico en el centro.

5. después de los exámenes natalia podrá relajarse.

Explanation:

Identifying the narrator and the time that a sentence indicates is the first step that must be taken. this is very important to be able to conjugate the verbs, and that these have concordance with what is being expressed

4 0
2 years ago
Which of the following sentences uses the present perfect correctly?
Stells [14]

To form the present perfect, the auxiliary verb "to have" is used in the present and the past participle of the verb. For regular verbs, the past participle is the simple form of the past.

The affirmative structure of the perfect present is given by:

Subject + auxiliary verb (to have) + past participle.

The sentence that is written in perfect present is:

We have run on the beach.

Its translation into Spanish is given by:

Nosotros hemos corrido por la playa.

Answer:

Nosotros hemos corrido por la playa.


8 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Match the reflexive pronoun to the correct verb. (5 points) 1. Nos 2. Os 3. Se 4. Me 5. Te a. cepillo los dientes. b. vistes. c.
    14·2 answers
  • Unfortunately, you have a junky car! You are speaking to your mecánico about some problems that you have been having with your c
    13·1 answer
  • Cecilia: ?Entonces vamos al restaurante de comida italiana! Eric: _____________________ No me gusta de comida italiana. Cecilia:
    11·1 answer
  • Write an email to a Spanish-speaking friend that describes what you learned about public services in Ecuador. In your email, inc
    6·1 answer
  • 1. Sonia Sotomayor impresiona a los que trabajan con ella por el trato amable (nice treatment) que da ____. a todos sus compañer
    6·1 answer
  • Elegir Select the correct direct object pronouns.
    9·1 answer
  • cerrar (e:ie) Question 1 with 1 blankTú . Question 2 with 1 blankNosotras . Question 3 with 1 blankMi hermano . Question 4 with
    9·2 answers
  • If you were attending the flower festival in El Salvador, what is one thing you would do to prepare? (FLVS)
    7·2 answers
  • Listen to the audio and then answer the following questions. Feel free to listen to the audio as many times as necessary before
    12·2 answers
  • ¿Qué hacían?
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!