Answer:the answers are on the pictureeee
Explanation:
Answer:
Explanation:The Declaration of the Rights of Man and of the Citizen (French: Déclaration des droits de l'homme et du citoyen de 1789), set by France's National Constituent Assembly in 1789, is a human civil rights document from the French Revolution.[1]
The Declaration was drafted by the Abbé Sieyès and the Marquis de Lafayette, in consultation with Thomas Jefferson.[2] Influenced by the doctrine of "natural right", the rights of man are held to be universal: valid at all times and in every place, pertaining to human nature itself. It became the basis for a nation of free individuals protected equally by the law. It is included in the beginning of the constitutions of both the Fourth French Republic (1946) and Fifth Republic (1958) and is still current. Inspired by the Enlightenment philosophers, the Declaration was a core statement of the values of the French Revolution and had a major impact on the development of freedom and democracy in Europe and worldwide.[3]
The 1789 Declaration, together with the 1215 Magna Carta, the 1689 English Bill of Rights (1689), the 1776 United States Declaration of Independence, and the 1789 United States Bill of Rights, inspired in large part the 1948 United Nations Universal Declaration of Human Rights
Hello there, the correct answer is:
Great Britain, and France.
Answer:
He is the "small child"
Explanation:
As the text states, the person in question starts talking after the divinations. He starts by acknowledging the existence of a king that seems to be sick (the king will not suffer harm + the king had improved). So the person is not the king.
Then he states "I, the small child, have obtained a renewed mandate from the three kings. It is the long range that must be considered, and so I await my fate". Therefore, it is possible to inferr that the person talking is the small child.
Answer:
(C) Hangzhou was a vital trading city because it had foreign merchants and was also accessible by the Grand Canal for internal trade.
Explanation:
This is the statement that best summarizes what the passage states about the city of Hangzhou. In this passage, we learn about the success and popularity of this trading city. We learn that foreigners established themselves here, and that they sold foreign goods in the markets. We also learn that this city was accessed by the Grand Canal. The presence of large markets and crowds of people emphasize the vitality of this trading city.