Answer: C
Explanation:Hope this helps
Answer:
It ensures readers ensure its significance in the passage.
Explanation:
The passage begins with the author saying that one has to choose between being loved and being feared. Upon choosing fear, the author wants to make sure that his choice is very clear and that there are no misunderstandings. All the effects described in the rest of the passage are derivatives of fear, meaning that fear is essential to the passage. Thus, the author seeks to emphasize the word as much as possible.
He is reminded of man's corruption after seeing the Brobdingnagians' enlarged human features. He reminded of man's corruption in England but he saw a difference in the Brobdingnagians' morale of living. This event occurred in the "Gulliver's Travels Part II: A Voyage to Brobdingnag" satirical novel written by John Swift<span>. This novel is the sequel of "Gulliver's Travels".</span>
Answer:
C). Beckett begins with the idea of endings.
Explanation:
'Endgame' by Samuel Beckett works upon the existentialist philosophy and belongs to the 'theater of absurd.' It is often considered as the follow up of Beckett's classic work 'Waiting for Godot.'
As per the question, <u>the play authorizes the idea of circularity as the play begins and ends on the same note i.e. 'intertwining of beginning and end</u>.' It is based upon the key idea of 'hopelessness' and the characters are endlessly waiting for 'nothing' but death. Clove internally feels 'he need to live' and plans of leaving but could not and goes back to the same situation(reflects absurdity and nothingness). Thus, the entire play moves around this very idea and hence, <u>option C</u> is the correct answer.
In context, the discussion of owehzhee" in the second paragraph suggests that the narrator
А
sees an attractive appearance as the best way to resist authority
B
believes that men like Shamengwa have no reason to be vain
С
dislikes and disapproves of men being preoccupied with their looks
D
understands and sympathizes with Shamengwa's attentiveness to his appearance
E
shares Shamengwa's focus on keeping a youthful appearance
Answer:
understands and sympathizes with Shamengwa's attentiveness to his appearance
Explanation:
According to the discussion of "owehzee", the dialogue in the second paragraph suggests that the narrator understands and sympathizes with Shamengwa's attentiveness to his appearance because is empathetic towards "owehzhee" and understands why he has to do what he has to do, which is being attentive to his appearance.