Answer:
A. reserved for another time
Explanation:
The phrase "left in midair" as used in the passage means that something was left undone and pending, waiting for when next it would be used.
According to the passage, a deal was uncompleted, and because of that, and because a compromise could not be reached, it was "left in midair" which means that it was reserved for another time.
Answer:
Strict.
Explanation:
Ruth explains to Mr. Thorpe that he is now in homesteading country and people in there take care of themselves, so they are not willing to accept his help or change their ways. She stays firm to her convictions and explains this to him in a respectful way.
Ok, so I'm going to try my best to answer this.
My best guess would be how he said that he was able to see his answer through whoever he is talking to, then lose it again. He understood and got something, then lost it's understanding. I sincerely hope this helps.. I'm sorry I'm not very good at explaining. ^^;