answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Norma-Jean [14]
2 years ago
9

Read the excerpt from Act 2 of The Monsters Are Due on Maple Street.

English
2 answers:
dedylja [7]2 years ago
7 0

Answer:

b for sure dfewrvgtrfregvewrcfe bud

Explanation:

maria [59]2 years ago
6 0

Answer:d

Explanation:

You might be interested in
Read the paragraph from "Sixteen" and answer the question.
Akimi4 [234]
The fundamental message of the story is that captivation doesn't generally break even with genuine romance. We would all be able to feel for the young lady in the story who is complimented by the young fellow's consideration. He is a quintessential tease; his initially signal is to enclose his arms warmly and defensively around her midriff when he inquires as to whether she minds him skating with her. He takes order of every circumstance, is firmly mindful to her, and converses with her in a private way. The young lady falls hard for him, yet this is just an amusement for somebody who is known as a 'top dog' in school and the 'best artist around the local area.' 
She is infatuated to the point that she trusts him when he says he will call. In any case, she is soon disillusioned and takes in reality that each young person in the long run gets: an ace tease regularly knows how to control the feelings of others further bolstering his good fortune, however it never prompts a promising relationship for the person who trusts. 
Concerning word decision, the creator cunningly utilizes some viable scholarly gadgets to depict the failure and torment of a youthful heart. No where is this more clear than in the last passage. 
Tonight is Tuesday. Tonight is Tuesday and my homework is done and I darned some stocking that truly didn't require it, and I worked a cross-word perplex and I tuned in to the radio and now I'm quite recently sitting. I'm quite recently sitting since I can't consider whatever else to do. 
The utilization of anaphora (as in the words "today around evening time" and 'I') and anadiplosis (as in the expression 'I'm recently sitting') features a great deal of reiteration on the young lady's part; her nervousness is horrendously clear. She is essentially recently captivating in monotonous, careless assignments to relax on the off chance that the young fellow calls. At last, she understands that 
For out of the blue, I know, I realize what the stars knew all the time - he will never, never call - never. 
The redundancy of "never" ( epimone) and "know" features the young lady's mental and enthusiastic anguish. Each "never" resembles a throbbing injury; the young fellow has let her down horrendously, and it harms.
4 0
2 years ago
Read the excerpt below and answer the question.
swat32

Answer:

World War I

World War II

Explanation:

Taking into account the examples provided, we can say that he speaks of the first and second world war, since a large number of nations intervened in them and a large amount of resources were deployed, both wars had characteristics of Total War.

The other examples provided do not correspond to world conflicts, although two countries and their allies also intervened, a world war was never reached.

3 0
1 year ago
Read 2 more answers
In Shakespearean times what bodily organ was associated with love?
AURORKA [14]
It was the liver that was associated with love in the Shakespearean times.

5 0
2 years ago
Read 2 more answers
Part A What argument does the author make in Paragraph 8? Wind power is an underused resource that has the potential to provide
nexus9112 [7]

Part A:

A - Wind power is an underused resource that has the potential to provide the energy to power electricity for the entire country.

Part B:

Effective; the author acknowledges the counterclaim and explains the U.S. Department of Energy’s plan to increase the use of wind energy in the future.

8 0
2 years ago
In paragraph 4 of “Marigolds,” author Eugenia Collier uses the metaphor, “Poverty was the cage in which we all were trapped…” to
Alina [70]

When Collier uses the metaphor in paragraph 4, what she means is:

D. being poor limited their opportunities in life.

  • "Marigolds" is a short story by author Eugenia W. Collier (born in Baltimore in 1928). The narrator is Lizabeth, and the story is set during the Great Depression.
  • The<u> fourth paragraph</u> of the story provides a sad description of Lizabeth's reality growing up during the Depression. She talks about her poor neighborhood and how poverty was like a cage for them.
  • The narrator uses that metaphor to summarize what she said previously in the paragraph. Being poor meant not only being hungry, but also being culturally deprived.
  • She and the other children had no access to information, <u>did not understand </u>the reason of the extent of their poverty.
  • Without proper food, education, and opportunities, they were condemned to remain poor.
  • In conclusion, letter D is the best option to explain the metaphor, since poverty meant deprivation of opportunities for Lizabeth and the others.

Learn more about the story here:

brainly.com/question/17514315?referrer=searchResults

4 0
1 year ago
Other questions:
  • In lines 530-532 of Beowulf what literary element is most clearly seen in these lines?
    7·2 answers
  • In a well-developed paragraph of four to six sentences, explain the similarities in figurative language that might exist in a dr
    8·2 answers
  • Read the nurse’s words to Juliet from Act II, scene v of Romeo and Juliet. Nurse: Your love says, like an honest gentleman, and
    14·2 answers
  • Choose examples of Igbo words from the novel and, in at least two hundred words, discuss the impact of those foreign words on to
    14·1 answer
  • Which sentence is punctuated correctly?
    10·2 answers
  • Choose the words that best completes the sentence. Glen never demonstrated to me that he was __________ for having been so rude,
    6·1 answer
  • An author may use dialogue to provide the reader with<br> What
    5·2 answers
  • Please examine the following text format and answer if it is an example of compare/contrast or cause/effect. Briefly explain the
    14·2 answers
  • Which statement best summarizes the writer's claim?
    13·2 answers
  • 3. What specific outcomes did Kobe aim to get out of physical therapy sessions?
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!