answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Pepsi [2]
2 years ago
11

Consider the following sentence: "That chick wears a lot of bling." In one hundred words or less, discuss whether this sentence

has an overall positive or negative connotation. What image does it conjure up in your mind? Would it be an appropriate way to describe your grandmother? Why or why not?
English
1 answer:
ozzi2 years ago
8 0
This sentence gives an overall negative connotation because you're using a derivative means of describing the woman and he jewelry along with saying that the amount she is wearing is "a lot" more than what you would expect. It conjures up an image of a street adult woman with gold jewelry and thug-like clothing. It would not be an appropriate way to describe your grandmother given the age gap in both vocabulary and the overall negative connotation of the sentence.
You might be interested in
Analyze the following passage from Daisy Miller and write an essay explaining in at least 750 words how this passage illuminates
nika2105 [10]

Answer:

The contrast between life and death becomes prominent towards the end of the story. This story ending is not a very happy ending but a realistic one. “ 'She gave me a message: she told me to tell you. She told me to tell you that she never was engaged to that handsome Italian. I am sure I am very glad; Mr. Giovanelli hasn't been near us since she was taken ill. I thought he was so much of a gentleman; but I don't call that very polite!’ ” (James 448). This is very sad to hear if you are in Winterbourne’s position. He really loved her and she loved him but she was playing with his heart. Also, the fact that Mr. Giovanelli did not come around anymore shows his intentions were not the same as Winterbourne’s. Love and death is a sensitive subject that shows throughout the story and never fails to add a realness and an emotional standpoint to a story. These contrasts are what makes the story interesting and keep the readers on the edge of their seats. If these contrasts were solved or there were no conflicts would the story be as good? The story would possibly be completely different. If Daisy were not as spontaneous and flirtatious it would be safe to say her and Winterbourne could have had a life together. If American and European cultures were not as opposing would their even be any conflicts to begin with? These questions arise as contrasts are thought of as ideas are contrasted.

6 0
2 years ago
Read the passage. The woman in the last apartment down the hall was somewhat of a misanthrope, according to most people in Keira
vovikov84 [41]

Answer:

a person who hates or mistrusts other people

Explanation:

I think its this because she glares at people, and is introverted. Doesn't like to come out of her apartment

3 0
2 years ago
Read 2 more answers
Which two human qualities does Doc Rabbit show in
nignag [31]

Answer: a and c

Explanation:trust me

3 0
1 year ago
Read 2 more answers
1. What do paragraphs 65-72 reveal about the kids'
Soloha48 [4]

Answer:

The correct answer is The kids realize that the rain is less enjoyable than the sun.

Explanation:

It seems that the kids haven't seen the Sun in a very long time, years even. They are living underground on Venus and they have been for years. So in this moment, they finally see the Sun and all run outside to play and have fun and soak in the warmth after such a long time.

However, their happiness doesn't last long as it starts pouring rain and they have to go back to the underground house, understanding they will have to wait another seven years for the Sun to appear again.

Here is the entire excerpt:

<em>A few cold drops fell on their noses and their cheeks and their mouths. The sun faded behind a stir of mist. A wind blew cool around them. They turned and started to walk back toward the underground house, their hands at their sides, their smiles vanishing away.</em>

<em />

4 0
2 years ago
Read the excerpt from "The Crab That Played with the Sea.”
lina2011 [118]

The conclusion about the Eldest Magician that this excerpt supports is that the Eldest Magician has a good sense of humor.

When the man said that he was to tired to paddle, the Eldest Magician joked about him being so lazy that his children will be too, and even went as far as to declare them "Malazy—the lazy people". However, in spite of joking about his laziness, he complied with the man's request to have the Sea work for him twice a day, therefore creating the tides.

4 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • How does Paris react to the following speech by Romeo? Put not another sin upon my head By urging me to fury: O! be gone: By hea
    10·1 answer
  • Which best describes Paris’s reaction when he believes that Juliet has died?
    15·2 answers
  • What are the flaws in danforth’ s logic about witchcraft and the trials
    8·2 answers
  • What can you conclude about the daughters, based on
    11·2 answers
  • A(n) cannot be taken literally and must be understood as a whole.
    8·2 answers
  • After much discussion, the conversation turned to the idea of digging a tunnel to reach and tap the Soviet phone lines in Berlin
    9·2 answers
  • What does Walter's description of bravery develop the theme of the story? (Paragraphs 43-45)
    7·1 answer
  • 2. PART B: Which quote from the text best supports the answer to Part A? A. “One notable gap in the evolving literature on bully
    9·1 answer
  • Which of these BEST identifies a theme conveyed through the Donkey's chara
    7·1 answer
  • If you spoke a foreign language you ___ a better job.
    7·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!