answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
stich3 [128]
2 years ago
15

Jaja wants to be a concert violinist more than anything in the world. She practices for hours, preparing for an audition at a pr

estigious music academy. Jaja's friends invite her to go ice-skating and tell her that her crush, Liam, will be there. With the audition only three weeks away, she knows she needs to keep practicing, but she also wants to spend time with her friends and Liam. Though it is a tough decision, Jaja decides to stay home and continue practicing. At the audition, she blows the judges away and gets a full scholarship.
Which part of the passage is most clearly the conclusion?

A. At the audition, she blows the judges away and gets a full scholarship.
B. Though it is a tough decision, Jaja decides to stay home and continue practicing.
C. With the audition only three weeks away, she knows she needs to keep practicing, but she also wants to spend time with her friends and Liam.
D. Jaja wants to be a concert violinist more than anything in the world.
English
2 answers:
Snezhnost [94]2 years ago
7 0
The most clearly part of the audition is A because it is near the end and shows the "results" of the story
Lyrx [107]2 years ago
3 0
I say A. At the audition, she blows the judges away and gets a full scholarship.
You might be interested in
Read the following sentence from Paragraph 3 of Federalist No. 10 and answer the question.
pickupchik [31]

Answer: C. They may view the extent of the issues and help to clarify the nation's true interests.

Federalist No. 10 is an essay by James Madison that was published on November 22, 1787, and is part of The Federalist Papers.

No. 10 discusses how to reconcile the opposing interests of citizens. Madison's answer was representative democracy.

In this sentence, he is defending representation by arguing that this body of citizens who are to be elected will be wise enough to know what is best for the country, and also love their country enough to put the interests of the nation before their own. In this way, they will be able to address all aspects of an issue, and to enlarge and clarify the interests of the nation.




7 0
2 years ago
Read 2 more answers
Which excerpt from Nadine Gordimer's “Once Upon a Time” BEST prepares the reader for the symbolic meaning of the dragon's teeth
Alborosie
Thank you for posting your question here at brainly. I hope the answer will help you. Feel free to ask more questions.

Among the choices the <span> excerpt from Nadine Gordimer's “Once Upon a Time” BEST prepares the reader for the symbolic meaning of the dragon's teeth as it relates to the development of the plot is the below:

</span><span>… it consisted of a continuous coil of stiff and shining metal serrated into jagged blades, so that there would be no way … through its tunnel without getting entangled in its fangs</span>
7 0
2 years ago
Read 2 more answers
How is the dialogue in endgame different from typical dramatic dialogue?
aalyn [17]

Answer:

The answer is Option B. it contains a great deal of repetition.  

Explanation:

A dramatic dialogue is defined as a literary device used in an attempt to make known a character's deepest thoughts and feelings to the reader through a poem or a speech.  Often, these thoughts and feelings are unidentified not only by the reader, but also by other characters of the poem or story. It con be described as exciting, conflict-driven, colorful, realistic.  

5 0
2 years ago
Read 2 more answers
Which sentence in the excerpt supports the claim that the American colonies could thrive independently from Britain? A) I have h
Digiron [165]

C) But even this is admitting more than is true, for I answer roundly, that America would have flourished as much, and probably much more, had no European power had any thing to do with her.

In Option C, Paine is stating that America would actually have been better off if it was not controlled by Britain. He says that being under British control actually hindered America's progress and kept it from flourishing even more. Options A and B both give arguments for America needing Britain in order to thrive. In Option A it states that a connection with Britain is important for America to maintain its happiness. In Option B it compares America to a child. It states that if a child can survive on milk alone then it should never have meat. Therefore America should only need Britain. We can tell Paine sees this as preposterous, but this initial idea does not support the claim. Option D shows how America will always have commerce but Britain is only concerned with eating. This alone is not enough for strong evidence.

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
British government leaders didn't present the Zimmermann telegram to Wilson for a few weeks. Hall reminded them that outrage was
Alisiya [41]

Answer:

From the information in the excerpt, one can conclude that Hall is certain that the growing outrage by the American public would help Britain's cause.

Explanation:

The above mentioned excerpt is a part of the novel 'The Dark Game' authored by Paul Janeczko, which is based on the true spy stories involved in the US and it also depicts the role played by the spies and intelligence during the Revolutionary war to the Cold war.

From the excerpt, we get to know about the tension arising in the mind of Hall and we can conclude that Hall is very well aware about the fact that the growing rage among the American public will do them no good and will only lead to fulfilling the cause of Britain.

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • I shall never forget the ecstasy with which I received the intelligence that my old master (Anthony) had determined to let me go
    8·2 answers
  • Overall, how do the images of the poem “I Could Not Stop for Death” reinforce the meaning of the poem? Check the two boxes that
    12·2 answers
  • Explain how Vonnegut uses flat, static characters like George Bergeron to develop his critique of 1950s American society
    11·2 answers
  • In which sentence from the passage does the writer use an idiom?
    5·2 answers
  • Read this sentence from the "Influence of Lincoln" and answer the question.
    12·2 answers
  • 80 POINTS. You are going to write a letter in which you use a story to tell a friend about a problem you solved. To prepare, add
    6·2 answers
  • In about one hundred words, explain how the conflict between change and tradition impacts not just the society as a whole, but a
    6·1 answer
  • Identify the correct sentence. A. She ain’t the class president this year. B. She is not the class president this year. C. She a
    5·2 answers
  • Lines 110–116: Suggest how this lengthy sentence might be rewritten in a more modern way.
    15·1 answer
  • 6. What kinds of evidence does Justice Rehnquist use to support his opinion? How effective do you find his evidence?
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!