Kim is indeed a bright student. She has the ability to memorize things and eventually, on top of the quizzes she took. Her ability is very stemmed from her reading habit. This sentence is True. Having the habit of reading and the schedule, other tasks as a student is easier because the foundation has already been built.
Answer: The authors provide a primary-source quotation from a British abolitionist named William Wilberforce.
Explanation: It takes some careful reading of the article to match the content of the article with the descriptions in the answer options.
The first option is misleading. The passage mentions "the new bill that would limit British involvement in the slave trade" but there is no detail.
The second option is also misleading. The passage mentions "economic force" but there is no detail.
The fourth option is misleading. The passage mentions "Bristol, a port city with a harbor filled with slave ships" but there is no summary of that article.
The path to the right answer is paying attention to the point of the question: "to support the claim that many people joined the antislavery movement for moral reasons"
The correct answer refers to the sentence " William Wilberforce, another leader of the abolitionist cause, felt the new mood in his country. "God can turn the hearts of men," he marveled." Infer that moral reasons are tied to the notion that God can change hearts.
In the essay "A Defense of Veganism", by Jessica Scott-Reid, the author supports the argument that veganism is better for the environment with option B) by giving information about the benefits of eating fruits and vegetables.
Among the vegan movement there are some militants who have to face frustration and desperation that comes from learning about the cruelty of the farm, dairy, and, the cosmetic industries. Vegans are the voice of the voiceless. She says that among them there is a desire "...to see a world free of animal cruelty and exploitation free of the number one cause of greenhouse-gas emissions,.." and free of the leading causes of heart disease and other illnesses. She then states that a plant-based diet is beneficial for animals, humans and the environment.
Hello!!!!
Based on the excerpt that you gave,I think President's kennedy purpose to include the examples of American troops in Vietnam and West Berlin is to include all people to explain all the need for peace in all nations
Hope this helps!