answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
iren2701 [21]
2 years ago
7

Why does Olivia decide to announce the winner of the contest?

English
2 answers:
love history [14]2 years ago
4 0

Answer:

1.enjoys

2.cannot accept the trophy

3.dishonest

Explanation:

i know because i got it right on the test

aleksandr82 [10.1K]2 years ago
3 0

Answer:

Olivia <u>enjoys</u> the attention she received however she knows that she <u>cannot accept the trophy</u> because it would be <u>dishonest</u>

Explanation:

It says in the story that while she likes the attention shes getting from the rest of the high school because Olivia is the shy one and as the story says "flies under the radar" but even though Olivia likes the attention, she cant accept the trophy as that would make her feel bad and that would be dishonest of her to take somebody's else's trophy and take the credit.

You might be interested in
How does the author’s use of metaphor and diction advance his viewpoint about the importance of attending to the environment of
GalinKa [24]

Answer:

The author say how we can help the earth and we don't need to send our genes into space

Explanation:

that other guy what's his problem he did not even answer the question he just said haha

5 0
2 years ago
How could you correctly combine the first three sentences of the passage below to add variety? Check all that apply. I saw Amir.
stiv31 [10]

Answer:

When I was visiting New York, I saw Amir, who lives there.

Explanation:

3 0
2 years ago
Read 2 more answers
How can you apply your newfound knowledge to your daily life?
Luda [366]

Answer:

People only have the gift of wisdom, the power to think. We learn new things everyday. We learn from our mistakes. We learn from what we see. We learn from what hear and feel too. We also implement this knowledge in daily life. think of a situation in which you purposely touched fire to know how you would feel, you burned yourself. next time , would you do it purposefully. never. because you just implemented what you learned from your mistake in real life. Its not about having knowledge, its knowing how to use it.....

PLZ MARK ME AS BRAINLIEST PLZZ CLICK THANKS RATE THE ANSWER

8 0
2 years ago
Identify details that Wylie uses to idealize the eastern shore landscape in parts 1-3 of the poem. What expectations do these de
mariarad [96]

Wild Peaches by Elinor Wylie

The line “We’ll swim in milk and honey till we drown” depicts an abundance of supply of food or about prosperity in general. On the other hand, the line “The spring begins before the winter’s over” suggests an ideal weather where winter is short-lived and fair weather is always enjoyed. Finally, the line “We shall live well — we shall live very well” promises a good and comfortable life. Thus, readers expect that life at the Eastern Shore is everybody’s dream life: complete, perfect and ideal.

6 0
2 years ago
____ properties are associated with all Microsoft Office files and include author, title, and subject.
IrinaVladis [17]
Standard default , C
I hope this helps! :)
7 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Read Romeo’s dialogue from Act V, scene i of Romeo and Juliet.
    14·2 answers
  • Read the sentence.
    14·2 answers
  • Which of these characters experience jealousy? (Check all that apply) Amy Eshton Mr. Rochester Grace Poole Jane Eyre Blanche Ing
    12·2 answers
  • Which event in Franz Kafka’s The Metamorphosis can be considered surreal? A. Gregor’s father kicking out the lodgers B. Grete’s
    14·1 answer
  • What can you infer from lewis's vivid description of the way the team leaders ate the extra cookies
    11·1 answer
  • ead this excerpt from Chapter 1 of I Know Why the Caged Bird Sings by Maya Angelou and answer the question. When I was three and
    9·1 answer
  • Read the passage. Then answer the question that follows.
    11·2 answers
  • Select the correct answer.
    7·1 answer
  • Compare jurgis’s response after his injury to his earlier attitudes. How did his attitude change? Describe your opinion in at
    15·1 answer
  • Montaigne employs harsh, selective vocabulary to spark reader outrage and challenge his audience to a reality check. Which of th
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!