answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Mama L [17]
2 years ago
15

Reading is an awesome activity that offers many benefits for a person's mind and body. A recent study states that people who rea

d regularly tend to be more cheerful and positive compared to those who don't. Therefore, people, especially children, should be encouraged to read in their free time.
Regular reading helps a person increase his or her knowledge. Furthermore, when a person reads, he or she gets a chance to learn new words every day, which helps develop his or her vocabulary. Reading also helps a person to improve his or her grammar and writing skills. A recent study also suggests that students who read regularly do not mess up during their class tests and reports.
Nowadays, we hardly find people reading books. They are either occupied with their mobile phones or they spend time sharing updates on social media. People prefer to read about the latest happenings and the current news on the Internet. It is important that people spend less time on electronic devices and find more time to engage in a useful habit such as book reading to improve their mental skills.
4
Read the sentence from the passage.

A recent study also suggests that students who read regularly do not mess up during their class tests and reports.

What would be a good way to change the sentence so that everyone will understand what Jared means?
A.
A recent study suggests that students who read regularly do not find attending class and writing reports very interesting.
B.
A recent study suggests that students who read regularly do not complete their class tests and reports on time.
C.
A recent study suggests that students who read regularly do not make mistakes in their class tests and reports.
D.
A recent study suggests that students who read regularly do not attend their class tests or submit their reports.
English
1 answer:
8_murik_8 [283]2 years ago
5 0

Answer:

i think it is b im not sure

Explanation:

You might be interested in
What is the main idea of this passage?
KonstantinChe [14]
I think the answer is B. It is not A, for it IS mandatory as it says that in the text. It is not C, because it is not said in the text, and it is an opinion. And it is not D, yet it is true. It has not been spoken of in the text. Therefore, B is your best bet. Hope this helps!
7 0
2 years ago
Read 2 more answers
Asap!<br><br> As a growing adolescent, what makes life stressful and why?
uranmaximum [27]

Answer:

Hormones, anxiety and depression.

Explanation: This is because these are the three common factors that add up to stress on teens.

4 0
2 years ago
Which events from Acts 1 and 2 would most likely categorize the tempest as a comedy?
zalisa [80]
I believe the answer is a
7 0
2 years ago
Read 2 more answers
Read the passage and examine the text in bold. Then, answer the question.
ivanzaharov [21]

C) radiant, and seductive.

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
2. What is another central idea of the passage?
frosja888 [35]

Answer:

the answer is a.

Explanation:

6 0
2 years ago
Other questions:
  • Explain how Ji-Cai shows the effects of the Cultural Revolution on the landlord's wife, the tall woman, and the short man in "Th
    12·2 answers
  • Which fellow New England author was the greatest influence on Charlotte Perkins Gilman?
    9·2 answers
  • Match each excerpt to its most logical primary purpose.
    13·2 answers
  • Read this excerpt from "The Mysterious Stranger" using comprehension strategies.
    9·2 answers
  • Arrange the events of Susan Glaspell’s play Trifles in the order they occurred.
    8·2 answers
  • Ivan found an old map of the United States with a scale of 3.5 centimeters = 210 miles. If the two cities are actually 120 miles
    11·1 answer
  • To learn about the myth-tellers, Dione generated questions about each of the four aspects of cultural context as she read a myth
    9·1 answer
  • Is the following sentence a complete sentence or a fragment? if it is a complete sentence choose correct; if it is a fragment, c
    8·2 answers
  • What is most likely to be the subject of an Imagist poem?
    8·1 answer
  • Is this sentence A. Simple B. Compound C. Complex or D. Incomplete ‘Whenever I look at a bright light, I sneeze.’
    15·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!