answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Inessa [10]
2 years ago
7

Select the correct line in the passage. Read this excerpt from "The Nun's Priest's Tale" in Chaucer's The Canterbury Tales. O ne

w Iscariot, O new Ganelon! O false dissimulator, Greek Sinon That brought down Troy all utterly to sorrow! O Chanticleer, accursed be that morrow Which sentence in the following description identifies the style used in the excerpt? These lines describe the false beliefs that Chanticleer held. The proud Chanticleer is being mocked in these lines for having raised such outcry. The narrator mocks the narrative style of epic poetry by applying it to a beast fable. The proud Chanticleer is mocked by the other hens because he was making much of the dream.
English
1 answer:
OLga [1]2 years ago
8 0

The correct answer is "The narrator mocks the narrative style of epic poetry by applying it to a beast fable."

Explanation:

It's a type of hyperbole to mock.

Hope this helps :)

You might be interested in
The metaphor "water's broken mirror" (line 1) suggests that from the "Carry"
dimaraw [331]
I would guess B, but i'm not 100% sure
7 0
2 years ago
In which line from this excerpt of John Keats's "Ode to Autumn" has the poet personified the season of autumn as a young maiden?
bekas [8.4K]
Probably the first line, "Thy hair soft-lifted by the winnowing wind..."
When I think of a "young maiden", I think of a girl with long, pretty hair. Keats describes just that in the first line. The other lines can be interpreted as anything, but aren't exactly like a young maiden.
6 0
2 years ago
Read 2 more answers
How does the passage expand on the central idea "large numbers of Elizabethans died from illness and disease"? It specifies that
sveticcg [70]

It clarifies that the plague was the biggest killer in Elizabethan England.

Explanation:

I got it right on Edgu 2020

3 0
2 years ago
Read 2 more answers
Read the excerpt from act 2 of A Doll's House. Nora: [putting her arms round her neck] Dear old Anne, you were a good mother to
devlian [24]

The right answer is: "The nurse does not know that Nora will leave her children, but the audience does."

When Torvald humiliates Nora, he tries to apologize with her, but she has changed, she realized her husband is a very strange man for her and in her marriage was always a doll, so she decided the only way to recognize herself is leaving from the house.

4 0
2 years ago
Read 2 more answers
PLZ HELP!! BRAINLIEST INCLUDED 15 POINTS
Artemon [7]
I think the answer is A and C
4 0
2 years ago
Other questions:
  • Match the bolded words in the excerpts to their contextual meanings. Tiles unoriginal well-groomed numerous Pairs He was a gentl
    8·2 answers
  • Judy Blume's career as an American writer spans four decades and includes many literary awards. She is most famous for her novel
    5·1 answer
  • Which numbers on the numeric keypad function as the navigation keys home and end
    10·1 answer
  • ANSWER FOR 5 PLEASE :))
    9·2 answers
  • Read the excerpt from "The Straw, the Coal, and the Bean.” The bean, who had prudently stayed behind on the shore, could not but
    9·2 answers
  • Select the correct answer from the drop-down menu.
    15·1 answer
  • Question 1 (1 point)
    6·1 answer
  • Which phrases from the text contain words with strong connotations that help describe the violence in Honduras? Check all that a
    15·2 answers
  • The stepmother is most likely motivated by greed. love for her step-daughter. jealousy. fear of her husband.
    14·2 answers
  • 17. “There are eleven rules for perfect tea making, rules from __ nobody should dare depart,” said the famous George Orwell.
    14·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!