This question is missing the options. I've found the complete question online. It is the following:
Which is the best paraphrase of the passage?
It's always cloudy where the Men of Winter live.
It's always misty where the Men of Winter live.
It's always dark where the Men of Winter live.
It's always sunny where the Men of Winter live.
Answer:
The best paraphrase of the passage is:
C. It's always dark where the Men of Winter live.
Explanation:
This question can be quite tricky, and here is why: the words "mist" and "cloud" are explicitly written in the passage. Of course, our first impulse is to imagine a cloudy or misty place and to choose either option A or option B, or even both. However,<u> we need to keep on reading to fully understand the passage. Notice the speaker says, "Never the flaming eye of Helios lights on those men..." Helios is nothing more than the personification of the sun in Greek mythology. When he says its flaming eye never lights, he basically means his light never shines on those Men of Winter. No light means it is dark. It may be dark due to the excessive mist and clouds, but it is dark nonetheless because the light can't shine through. That is why letter C seems to be the best option.</u>
Many people walk into Black Friday with high expectations. This doesn't always work out because shoppers often find it very over overwhelming being in very crowded areas. A lot of people also find it frustrating when u want to buy something but its already gone at the shelf or the store runs out of the particular product. In the end, its all about your expectations of the experience.
Answer:
4) In her book....
Explanation:
I think this is right because it says: "In her book..." so the information is coming from a published book with a quote directly from the source.
This question seems to be incomplete. However, there´s enough information to find the right answer.
Answer:
In the article "Inquiring Reporter," by Claire Kifferstein from Girls High Record, the claim is the question about the Regents' examinations being valuable or not.
Explanation:
A claim is a statement of opinion, which is supported by evidence in the form of claims and counterclaims. The main claim appears in the first paragraph of the article. The rest of the text provides evidence that supports the claim that Regents are valuable, under the subtitle "Pro", as well as evidence for the claim that they’re not, in the section "Cons."
When misha was using her imagination to FAUK A B1ICH