answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Hunter-Best [27]
2 years ago
5

What implications do these lines of the poem have regarding the question of national identity? A) These lines suggest that natio

ns don't exist in nature; only people do. B) These lines suggest that national identity might exist in nature, but isn't important. C) These lines suggest that anyone can claim whatever national identity seems convenient at any given time. D) These lines suggest that national identity is forged through having deep ancestral roots in a place.
English
1 answer:
USPshnik [31]2 years ago
5 0

Answer:

D

Explanation:

You might be interested in
Select two details from Passage 1 that support the idea that Charlotte County, Florida is appealing to retirees. (Bumps Ahead on
nasty-shy [4]

Answer:

B and D.

Explanation:

'Bumps ahead on easy Street?' is an article written by Marilyn Gardner. The article talks about Charlotte County in Florida which has become an alluring place for retirees to spend their lives.

The County is situated between two western coasts of the state, that is Sarasota and Naples. This view has made the County more attractive for retirees. The weather conditions during winter are warm in the County than northern states.

<u>The idea that supports the claim that Charlotte County has become an attractive place for retirees in paragraph 1 of the text is that it is situated close to beaches and water, and the weather is warmer in the County than northern states</u>.

Thus two options that are correct includes B and D.

5 0
2 years ago
Read the excerpt from Neil deGrasse Tyson’s “Death by Black Hole.”
Eddi Din [679]
<span>What you do feel, however, is something far more sinister.

According to the passage the tidal force will try to pull your feet faster into the black hole than your head. Since the force will be different on various parts of your body, it will cause a terrible pain. In the options to answer this question, the only option that tells use this force will be quite painful is when the force is described as sinister. The others options mention the tidal force, but they do not indicate that it will result in pain.
</span>
3 0
2 years ago
Although the park had looked like a good place to study, the sun glared down angrily. I had to squint at the bright pages in the
Naddika [18.5K]
The sun glared down angrily
6 0
2 years ago
Read 2 more answers
What happens to Victor's mother as a result of Elizabeth's scarlet fever? What does Caroline direct Elizabeth and Victor to do f
Akimi4 [234]

Victor's mother dies as a result of scarlet fever.

Caroline direct Elizabeth and Victor to get united by marrying.

Explanation:

As Victor was preparing to become a student at the University of Ingolstadt, his mother  (caroline) and cousin Elizabeth was suffering from scarlet fever. This outbreak leads to a delay in his departure too.

However, his mother (Caroline Beaufort Frankenstein) could not survive scarlet fever. Before dying, she revealed her plans regarding Victor and Elizabeth.

Victor’s mother made her dying wish known to them that she wished to see them uniting through a marriage bond. After her death, Victor marries her and she becomes the new caretaker of the family.

4 0
2 years ago
Sixteen," by Maureen Daly Describe the character of the narrator in 100 words. Cite evidence from the story to support your desc
IceJOKER [234]

In "Sixteen" by Maureen Daly, the narrator expresses how she is an intuitive teenage girl; she knows the trends, and she is up-to-date with the world. She also immediately insists that "I’m not so really dumb. I know what a girl should do and what she shouldn’t". Not only does she describe what she should and shouldn't wear, when she arrives at the skating rink she describes the sky and her surroundings, implying that she is highly detail oriented.

After she states twice that she was not a "dumb" girl, and giving reasons why she wasn't, we realize she was trying to reassure herself of the fact. All logic is out the window once she mets with her love interest, and she feels dumb for believing that he would call her; "for all of a sudden I know, what the stars knew all the time ---- he’ll never, never call --- never".

8 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • PLEASE HELP ME FAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    11·2 answers
  • What is the title of Endgame intended to evoke in the reader?
    13·2 answers
  • Match the different brainstorming techniques to their applications. Tiles
    14·2 answers
  • Even though her friends thought writing letters was an old-fashioned thing to do, Robin still enjoyed it. She loved designing st
    13·2 answers
  • The dialogue in "Hills Like White Elephants" focuses on the possibility of a(n) _____.
    10·1 answer
  • It was “assumed” that the windmill plans had been rubbed off the floor. How does Orwell use this word to describe the animals’ l
    6·1 answer
  • What structure change is apparent in the following passage from “Death of a Moth” by Virginia Woolf? “They are hybrid creatures,
    7·2 answers
  • 2) Tony saved _ _ow_ _ll<br> in his<br> freezer.
    5·1 answer
  • Differentiate solid materials when bent and when pressed, pls help me!
    6·1 answer
  • Select the text title that would provide similar information to a book about common fossils.
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!