Answer:
d. He states that sending children to the butcher would be as simple as "roasting pigs."
Explanation:
Jonathan Swift was an English writer, critic and poet who had also greatly written about the political issues of his society and time. The essay "A Modest Proposal" was anonymously published by him as a form of critiquing the impoverished nature of the Irish people and their economic troubles.
The excerpt from the essay shows Swift suggesting sarcastically that poor families should produce children and then sell them as meat for the rich. He implies that this will not only give an endless supply of food (meat) for the rich to entertain their guests but also provide a steady source of income for the poor people too. This will enable the balance in the economic situation of the Irish people.
An understatement is the presentation of something that is serious in a far less serious manner. This makes the issue seem less serious or less important. Swift uses an understatement when he stated that sending children to the butcher would be as simple as "roasting pigs". Sending children to be killed and eaten as meat is a serious and horrifying thing to do, but he compares it to a simple act of "roasting pigs", thus making it an understatement.
Answer:
D. mockery of the truth
Explanation:
From the passage, the writer bemoans the lack of teachers and accessibility of teachers certified in areas they need to teach. He complains about the lack of access to basic learning opportunities.
The writer further adds that the Supreme Court has ruled that states are allowed to remove race as a factor in college admissions, he fears that schools will become more segregated.
The writer doesn't believe that students have equal opportunities of learning and this was the biggest mockery of truth.
Answer:
The third answer.
Explanation:
This is clearly the only one that aligns with the passage given. This in no one entertains as there is no context established to why she explaining her house and disaster around it. She says nothing about workers or sugar plantations so that cannot be assumed from this passage. Lastly, it does not attempt to persaude, otherwise the stilts would be the main focus of the passage.
Answer:
idk how to answer this cuz I never read "Vincent in England" but I'm guessing D. or A.
B, she feels genuine admiration.
The context gives off a very genuine, not forced vibe. Especially how it is explained in the last paragraph